Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2006, 16:21   #119
Kshaq
Prezes Supportu

Kshaq's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Domyślny

Cytuj:
jak to byl zart to po jakiego gniota to piszesz? -.- zeby pokazac jaki madry jestes?
Cytuj:
a co ma zart do madrosci? napisalem to, bo smiesza mnie te rozwazania typu: "jest ghoul czy nie ma", "tunel na maina" itp., itd. wg mnie ghoul, spike sword to iluzja- zart cipow stworzony po to, by dodac troche kolorytu grze na rooku... I wyluzuj troche... a o to, ze nie wylapales zawartej w moim tekscie ironii, miej pretensje do siebie...
CO WY SOBIE Z FORUM CZATA ROBICIE...
JUŻ OD DŁUŻSZEGO CZASU NIKT NIC CIEKAWEGO NIE NAPISAŁ TYLKO WSZYSCY SIĘ KŁÓCĄ I WYZYWAJĄ... NIE PISZCIE TU NICZEGO DOPÓKI NIE STWIERDZICIE, ŻE COŚ JEST GODNE NAPISANIA NP: DZISIAJ CHODZILEM POSZELDEM TU PATRZE A TU JEST DOJSCIE DO SPIKE SWORDA WIEC SE POSZEDLEM I GO WZIELEM...
KONIEC ROZMYŚLANIA NAD TYM CO BY BYŁO GDYBY COŚ TAM I COŚ TAM I TAK DALEJ... TU MACIE PISAĆ FAKTY A NIE PRZYPUSZCZENIA...
Cytuj:
Jeju jakbyś przeczytał chociaż pare postów więcej to byś wiedział że nie ma czegoś takiego jak tunel z rooka na maina. Przynajmniej nikt go nie znalazł...
Nikt go nie znalazł, ale nikt nie ma 100% pewności, że on nie istnieje. Tibia jest grą, w której wszytsko jest możliwe.
Cytuj:
Wiem że jestem noobem skoro tego nie wiem ale co to jest ten tunel z rooka na maina??prosze o odp[owiedz!!!
Temat był właśnie po to żeby o czymś takim pisać, ale radze ci go najpierw przeczytać i nie zadawać pytani, które były już zadawane setki razy...

Ostatnio edytowany przez Kshaq - 03-03-2006 o 16:24.
Kshaq jest offline   Odpowiedz z Cytatem