Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2006, 19:06   #116
Bostorm
Użytkownik forum

Bostorm's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2006

Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 87/83
Brak ikony

Mam nadzieje, że kłótnie miedzy nami w tym temacie zostaną zakończone, albo przynajmniej przybiorą trochę inna postać. Dlaczego tak myśle? Oczywista sprawa, chyba już każdy z nas zauważył, że takie kłótnie są bezcelowe, może nie do końca, ponieważ prowadzą tylko do jeszcze większej nienawiści miedzy nami, co prowadzi do wyzwisk prób poniżania, pokazania na siłę, kto jest lepszy. To jest śmieszne, emocje z jakimi piszemy te posty można śmiało porównać do obłędu. Ten temat, byłby dużo ciekawszy gdybyśmy próbowali wyjaśnić nie zrozumiałe dla nas postępowanie. Potrafili czasami przyznać się do jakiś błędów. Zadam wiec kilka pytań, które moim zdaniem pomogą nam ubarwić naszą dyskusje.

1. Dlaczego walczysz w tej wojnie?
2. Czy jesteś przekonany, że masz większe szanse wygrać tą wojnę niż twój przeciwnik?
3. Jak dużych poświęceń jesteś wstanie dokonać by pomóc swojej sprawie?
4. Czy masz, przyjaciół, znajomych lub ludzi, których darzysz sympatią/podziwiasz(kojarzą ci się z jakimiś pozytywami) po przeciwnej stronie? Jeżeli nie lub tak spróbuj uzasadnić swój wybór.

Ad 1. Powodów jest wiele postaram się wyliczyć te ważniejsze wszystkie: chęć pomocy kolegą, czucie przyjemności z rozgrywki pvp, nienawidzę próżności Hichama, który zachowuje się jak Narcyz, władza, Reza (Dozd) co do jego przypadku za dużo pisania, konsekwencja przyjętych sobie celów.
Ad 2. Uważam, że posiadamy przewagę nie wykluczam komplikacji.
Ad 3. Niemal podjęcia każdych środków, na które pozwala mi moralność, włącznie z usunięciem postaci.
Ad 4. Jape, który aktualnie nie jest w Grinders, ale na pewno pomaga, uzasadnienie nie boi się mówić tego co myśli. Co do kilku osób o których myślałem mam mieszane uczucia, tak więc przez tą niepewności nie pojawią się.

Chyba nie obejdzie się bez przeprosin tych, których uraziłem swoimi postami, mam nadzieję że to wystarczy.

PS. Nikogo nie mogę zmusić by zgodził się z moim pomysłem.
Proszę się nie śmiać tu krew się leje, ludzie się zabijają!!!
Bostorm jest offline   Odpowiedz z Cytatem