Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2006, 22:10   #179
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn
nastpeny gowno wie a -*******i bzdury lol
Sam gowno wiesz, ciagle tam walcze (moze nie postacia z profilu ale inna). Kiroy obiecywal ze nam, starym ludziom da spokojnie zrobic ostatnie questy i skonczyc z tibia. Niestety tak jak sadzilem ng zaczelo zabijac i naszych. Totalne gowno wiesz, bo ich trza gnoic od poczatku, ale spokojnie jeszcze moi znajomi wroca. Kiroy sie za swoim NG zarzekal sie ale zaczeli zabijac bez powodu ludzi ktorzy ich lvl doganiali.Popatrz na Obsidie, ilu tam graczy gra obecnie ? Ng lubi wojny, dla wojen zyje, bo zasrana goniarzernia (naszczescie z wiekszym iq niz ty ) zabardzo lubi wladze. Rozwalili pkujac turniej szachowy na obsidi (a taki turniej to prawdziwy styl rpg) i nie chodzi tu o narodowosc. Chodzi o podejscie do gry. Dla mnie gracze sie dziela na PA i nie pA,a nie na swe i pl. Jak gowniarzu dorosniesz i nauczysz sie czegos o zyciu podwazaj moje zdanie. Kiroy wybacz , przed smiercia ryby chcialem z toba wypic ale jesli nawet twoj rl brat pomogl go za***ac (bo ktorys z was mu ten kociol wrzucil) to dla mnie nie jest wytlumaczenie (moj rl brat mimo ze ma juz 35 lat jesli by zabil kogokolwiek moja postacia to by zeby przez tydzien zbieral chociaz nie ma na to szans bo primo nie wie co to tibia, secundo nie ma passow). Szkoda że texty sol nie mialy potwierdzenia w twoim zachowaniu. Gra sie skonczy, tibia sie znudzi ale rl kumpli juz tak latwo nie odzyska.Kiroy pozatym duzo nieodstawales lvlem chociaz jak wiesz ja nigdy nie dzielilem konta, wez na to poprawke. Moglem sie do was raz podlaczyc ale nie chcialem bo rl kumple zawsze sa wazniejsc. AAAAA i latwo mi ocenic woznice ,bo venezuelczycy gdzie gralem na shiverce lepiej rzadzili na shiverze niz wy tutaj (po 3 miechach obsidi mielismy gorsze ceny na obsidi niz na shiverze ktora istniala ponad 6 miechow dluzej) . Ng nigdy nie zalezalo na serwerze wladza to jedyne co ich podnieca.
Eldyn zrob sobie badania na IQ, bo może nie umiesz pisać a o tym nie wiesz ;]

Ostatnio edytowany przez pitt6ull - 03-03-2006 o 22:19.
pitt6ull jest offline   Odpowiedz z Cytatem