Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2006, 23:00   #236
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Lapka dzis uzyl swojej sily na mnie :S pomogl mi wyniesc manasy z depo zeby noobki nei ukradli, a Friida to w ogole nie wspomnie przebiegl kolo mojego domku i czesc nie poweidzial, banda noobow. Ja tez nie lubie Reb Hail Phy z nimi mozna po angelszku pogadac,a z polakami nie. A prawda jest taka ze kto by nie rzadzil zawsze ebdzie zle, wszystkich sie nigdy nie zadowoli. Zawsze bedzie stal 30 palek w dpeo i krzyczal reb to pa. Jak chcesz expic to miejsce sie zawsze znajdzie. A kolega tam wyzej co mowil ze go rider wyrzucil z guardow to troche albo psize zeby cos tam napisac albo ma nieaktualny profil, bo ja jakbym zobaczyl 19 knajta na guciach to tez bym go wypchnal stamtad bo tylko marnuje czas innych;p
Albo noobki na Pohu, bije gsy a tu przychodzi 30 pal i luruje gsa pod temple po czym sie chowie a gs leci na mnie a on mi na priv ze to jego gs i od PA mnie wymysla bo mu potworka zabilem. hrhr czasami to sie fajnie z noobkami pouzerac.
Swoja droga jestem przekonany ze 80 % z was gdyby mialo 60 + lvl i byloby w gildii rzadzacej byloby jak Phy albo i gorzej. A jak ci sie serw nie podoba bo ejst PA to masz x innych serwow, w tym n pvp gdzie cie nikt nie ruszy bezposrednio. Zapraszam
Webi jest offline