Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2006, 23:57   #240
Diamonic
Użytkownik Forum

Diamonic's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze

Stan: Niegrający
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi
Lapka dzis uzyl swojej sily na mnie :S pomogl mi wyniesc manasy z depo zeby noobki nei ukradli, a Friida to w ogole nie wspomnie przebiegl kolo mojego domku i czesc nie poweidzial, banda noobow.
Widać, że jesteś zbyt głupi żeby wypowiadać się w sprawach poważniejszych od "mamo on ukradł mi łopatke i wiaderko" i nic sobą nie reprezentujesz, poza tym, że robisz z siebie debila.

Cytuj:
Ja tez nie lubie Reb Hail Phy z nimi mozna po angelszku pogadac,a z polakami nie. A prawda jest taka ze kto by nie rzadzil zawsze ebdzie zle, wszystkich sie nigdy nie zadowoli. Zawsze bedzie stal 30 palek w dpeo i krzyczal reb to pa.
Patrz wyżej.

Cytuj:
Jak chcesz expic to miejsce sie zawsze znajdzie. A kolega tam wyzej co mowil ze go rider wyrzucil z guardow to troche albo psize zeby cos tam napisac albo ma nieaktualny profil, bo ja jakbym zobaczyl 19 knajta na guciach to tez bym go wypchnal stamtad bo tylko marnuje czas innych;p
Słyszałeś o nowym charze? Co do guardów, wtedy grałem paladynem mialem 30~ level, więc wątpie, że to jest "marnowanie czasu innych", ale widać, że jesteś skończonym kretynem i noobem krytykując i dzieląc ludzi na noobów lub nie noobów(;p) tylko wg levelu...

Cytuj:
Albo noobki na Pohu, bije gsy a tu przychodzi 30 pal i luruje gsa pod temple po czym sie chowie a gs leci na mnie a on mi na priv ze to jego gs i od PA mnie wymysla bo mu potworka zabilem. hrhr czasami to sie fajnie z noobkami pouzerac.
Nigdy nie byłem na pohu na gsach palkiem przed 60 levelem, chyba że z kolegą blokerem...

Cytuj:
Swoja droga jestem przekonany ze 80 % z was gdyby mialo 60 + lvl i byloby w gildii rzadzacej byloby jak Phy albo i gorzej. A jak ci sie serw nie podoba bo ejst PA to masz x innych serwow, w tym n pvp gdzie cie nikt nie ruszy bezposrednio. Zapraszam
Z Phy~ nie było gorzej, bo było conajmniej tak jak teraz... Wystarczy, że masz niższy level albo nie masz kolegów w rządzącej gildii to możesz spokojnie spier***** z respu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Balthasar
@Diamonic, z Reb na czele nie jest idealnie, ale nie wmówisz mi że kiedyś było lepiej. Dzisiaj padłem na kicku i loota zebrała Rowerzystka. Na początku mówiła że nie ma nic mojego, ale po pokazaniu bp na trade okazało sie że kłamała. Na koniec oddała uhy i inne runy a reszte zostawiła sobie, albo jej nie miała. To świadczy TYLKO o niej a nie o reb. Widać phy miało jakiś powód, że nie dobrało Ci sie do tyłka, albo miałeś szczęście.
Jeżeli myślisz, że powodem miał być "asslicking" to się mylisz, trzeba im było nie wchodzić w drogę...

Co do price-listy to jakoś nie za bardzo rozumiem czemu Apo~ go bił skoro nie ma żadnej aktualniej price-listy, bo ludzie zapomnieli o tej co jest tam w zakątkach forum... Zrobili by nową price-listę i tyle, jako gildia rządząca powinni się tym zainteresować, a nie tylko wbijać levele mając w du*ie server (poza kilkoma osobami).

Over and out.

Signed.

Ostatnio edytowany przez Diamonic - 04-03-2006 o 00:00.
Diamonic jest offline