Zobacz pojedynczy post
stary 04-03-2006, 00:19   #180
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

WLasnie wiec dlaczego mialem trzymac np z BOOM skoro kumple rl Vixi Lady szikaka i reszta sa w NG ?? najlepsi rl kumple to ng a reszta ziomali z ng tez mnie nie zawiedli ... widizsz dla ciebie sa wazniejsi rl kumple a ja mialem ich zostawic i nie lizac dupy swe wedlug was ...skoro sam wybierasz rl kumpli to czemu mi sie dziwisz ze tez ich wybralem .... a co do NG ... ja przyznaje racje przecholowali ale wiesz mowilem to nie raz ...na obsidii ng nie mialo przeciwnikow :/ raz ktos padli od razu retired albo nawet nie padl wystarczyl kick z kopalni i od razu retired :/ wiec wiesz nie dziwie sie chlopakom ze im sie nudzilo :/skoro nikt nie potrafi im stawic czola :/ ale to racja ng to PA ... nie kryje tego najbardziej mi zal lolika ALgothina i Ludu Scorpiona ... oni jeszcze jako dorosli ludzie maja Honor ,a na kyrze Ng tez umie o swoj tylek zadbac wie kogo tepic i tyle i iwesz kazdyi tu i na obsidii robi wszystko dla bezpieczenstwa swojego nikomu w tibi nie ufaj tylko starym ziomom lub rl ziomom i tetro dobrze robi ze zabil xeretze mimo ze ze ejst niby PA ale xeretza nie umial trzymac jezyka za zebami : sam wiedzial 4 dni przed akcja ze cche zabic tetroo wiec tetro wybral slusznie uprzedzi lxeretze

P.S moze i przez ciebie wolfyzostaly kickniete mogliscie z namizradzic serverem ale TY invitnales polowe boomu !! czyli invitnales polowe naszych wrogow i jak ty chciales zyc z ng w spokoju ??? polecam logiczne myslenie taka pozycje

HAIL NG

Hail Rexsi
Kiroy jest offline   Odpowiedz z Cytatem