Zobacz pojedynczy post
stary 04-03-2006, 00:35   #8
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Stan: Niegrający
Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phy Praefectus
Ty Shaman vel spidery musiales nowe konto zakladac aby zapostowac to?

to nie jest zadna wojna tylko załosne pekowanie 10 na 1,wogole po co to dawales tutaj -.- zalosne

i wogole pr0 knighci u was sa 44 lvl ze skilami 63/49 omfg rox moja babcia na non-pvp ma lepsze.Ten Aerthis wezmie solo ghoula na 44?

jakbyscie zrobili wojne na otwartym terenie 20 vs 20 to byscie takie baty dostali ze hoho ale wiadomo u was sie liczy ilosc a nie jak w divonnium JAKOSC

teraz to sie dopiero PA zacznie na xerenie nie ma juz przeciwnikow to mozna ownowac co nie ?!

a tego Zwida,Phranelle,Dzikkuska,Xerenianusa to mi szkoda sprzedac sie za garsc srebrnikow

zalosny film oskara nie dostaniesz -1/10 to moja ocena
w tym czasie co wy ciezko trenujecie( tak naprawde to stoicie w pz albo nie ma was w tibii) to my expujemy, skille mozna potem zrobic. Odpi3rdol sie od zwida, pra~ dzikkuska, xerenianusa bo za to ty jestes pewnie wielce lojalny polaczkom, to ich wybor w jakiej gildi walcza, i kogo jest tam wiecej, czy swe czy pl. Nigdzie nie jest powiedziane ze polacy musze sie trzymac razem, a swe tylko ze swe, wiec poprostu zamkn|j sie bo niemasz nic ciekawego do powiedzenia.

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI
Lord Dreathan jest offline   Odpowiedz z Cytatem