Zobacz pojedynczy post
stary 04-03-2006, 13:30   #40
Niepokonany
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Szczęśliwy Zakladamy Gildie I Koniec :d

Ja mam cos do powiedzenia
a więc tak
na wakacje bede miec paca wiec bezproblemu moge stworzyc ta gildie bo jak czytałem to co piszecie tu uznałem ze jesteście fajni
NAzwe gildito sie jeszcze ustali jak bedzie troche chetnych a jak chcecie to ja właściwie moga ta gildia dowodzić jak nie będzie chętnych Bo fajnie by było na hunty chodzic i takie tam tylko teraz szkoda e wojna na vinerze poland vs brazil i zabijaja polaków ale ich sie wykurzy jak nam podskocza
Jakby co to mam na imię MAjo trotch
UWAGA- mozliwe ze kilka z was mnie zna bo opowiedział wam o mnie Max ziom, kikutix albo Ketchupowa lalka same złe rzeczy i każą mnie was zabić albo takie tam ale prosze was polaków zebyście ich nie słuchali bo ja znam ich z realu i się poklóciliśmy bo oni mi rzeczy zabrali i kikutix sobie max zioma kupil i mnie straszy ale prosze zebyscie sie tym nie przejmowali i go nie słuchali bo dużo osob w tibi mnie zna i uwarzaja ze jestem fajny jak pewnie kazy z was no to proponujcie terminy spotkan albo listy do mnie piszcie ja z chcecia odpowiem (narazie jestem w jakiejś gildi bo mi kolega powiedział zebym tam szedl ale wole byc w gildi polaków)

DRUID
LVL 22,5 -niedługo uhy
m lvl 23.5
shielding 21
fishing 10 ale mam kilka wędek dla gildi ;D
Niepokonany jest offline   Odpowiedz z Cytatem