Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
Rankor- mowilem niebadz madry w gebie tylko daj mi swoj nick.
|
Leander Armanio zna moj nick. "Nie" z czasownikami piszemy oddzielnie.
Cytuj:
A firefist to padl ajk juz niechcial z wami walczyc, napisalem dlatego ze juz ze mna nie robi sneakow.
|
Ale to nie zmienia faktu, ze padl i placil =D
Cytuj:
TEN TOPIC DOTYCZY FILMU DYSKUSJA JEST NA TEMAT NASZEJ WAR W WYDARZENIACH ZE SWIATOW. Prosze wypowiadaj sie tam bo tu maja ludzie sie wypowiadac o filmie.
|
topic jest o filmie? to ok, film jest cud, miod mimo iz go nie ogladalem ani mi nikt go nie opisywal.
Inaczej. Skoro tamten topic jest o wojnie na iridii to po chvj dajesz link do filmu ktory znajduje sie w tym temacie? =>
Cytuj:
Lol -Ludzie ja jestm sam z kumplem, i mam isc na open battle vs cala gildia?? trzeba uzywac rozumu.... Po tym co piszecie N/C dla was. Niedlugo kolejny filmik xD.
|
Ktorys raz z rzedu piszesz te "n/c" a jakos ciagle komentujesz nasze posty, Strach przed zrobieniem z siebie wiekszego idioty niz sie nim jest w rzeczywistosci? =>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gregoire
"Prywatna wojna, a jak narazie zabiliscie 38 mastera, bo u nas nikogo nie bylo i to jeszcze ot tak z zaskoczenia." - Bo wy tylko potraficie zabijac 10 vs 1. Myslisz ze w dwie osoby wyjda na open battle. Wlasnie o to chodzi,by zabijac i nie byc zabitym. I kto tu powinien sie zastanowic
|
Dlatego, nie mozna nazwac tego wojna tylko pkowaniem =)
Cytuj:
a co myslisz, ze bede sie logowal jak was bedzie 10 wokol mnie i wyjde sobie przed pz??
|
Skoro bedziecie siedziec w pz ew. probowac ubic nas innymi charami ktorych nie mamy zvipowanych/ nie znamy imion to nazywalbym conajwyzej proba zpkowania ludzi od nas ale nigdy "prywatna wojna" jak wy to robicie =d
Cytuj:
"My tracimy pojedyncze lvle, wy cale postacie.
Odrobienie strat na tym lvlu na ktorym Avil padl to kilka h roboty, nic az tak wielkiego sie nie stalo =)" - to dobrze
|
Wiem, ze to dobrze, nie musisz mnie o tym informowac =)
Cytuj:
i wlasnie wczoraje dostalismy 100k, tylko ze nie po dobroci (2x BoH, C-shield + inne *******y). A dostaniemy znacznie wiecej.
|
Pomarzyc dobra rzecz. =d