Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
Wg mnie niemacie wogole honoru podobno w 8 wbiegliscie do tombu po 44 plaka wielkie GZ. Na mnie w 8 polecicie pewnie z kumplami z innych gildi bo sami sie boicie walczyc i bez pomocy Hlvli praktycznie jestescie skazani na porazke.
|
Berger naprawde czy musisz takie coś mówić? Czemu mówisz, że nie umiemy bić się bez pomocy hlvl? Ech co ci jeszcze powiedział Firefist? Arc na niego przyszło :/? Prosze zobacz sobie filmik ja firefist pada
http://www.kanaros.webd.pl/doom/anum_firefist.rec. Pewnie po filmie powiesz, że jesteśmy głupi sami sobie loot odbieramy itp. itd. Trudno ale chciałem ci tylko udowodnić, że nie poszło na niego 8 a troche mniej a jeszcze mniej go udeżyło bo padł naprawde szybko. I czy naprawde uważasz, że bez pomocy z zewnątrz nawet 20 sorca na deep red nie możemy ubić?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
DB- WIELKIE GZ udowodniliscie tym tylko o swojen nieporadnosci.
Teraz ludzie sluchajcie jesli was ubije DB znaczy ze to nie wy tylko ja tam gralem i jestecie kolejnym fragiem dla nich. Niestety oni musza podciagnac se srednia ragow bo dostaja po dupie.
|
Naprawde słuchaj dlawas jest w zasadzie łatwiej bo nie znaliśmy/nie znamy waszych wszystkich nicków i to nietrudno jest wejść i zrobić snake attack przykładem był np. Avil., który się niczego niespodziewał. Może weźmie wszyscy wyluzujemy i nikt nikogo nie będzie już zabijał? O czym ja mówie przeciesz to niemożliwe a szkoda :/. Dobra kończe to bo już mnie smutek nato wszystko bierze. Jak już mówiłem... pokój z wami.