Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 05-03-2006, 01:50   #901
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
Wg mnie niemacie wogole honoru podobno w 8 wbiegliscie do tombu po 44 plaka wielkie GZ. Na mnie w 8 polecicie pewnie z kumplami z innych gildi bo sami sie boicie walczyc i bez pomocy Hlvli praktycznie jestescie skazani na porazke.
Berger naprawde czy musisz takie coś mówić? Czemu mówisz, że nie umiemy bić się bez pomocy hlvl? Ech co ci jeszcze powiedział Firefist? Arc na niego przyszło :/? Prosze zobacz sobie filmik ja firefist pada http://www.kanaros.webd.pl/doom/anum_firefist.rec. Pewnie po filmie powiesz, że jesteśmy głupi sami sobie loot odbieramy itp. itd. Trudno ale chciałem ci tylko udowodnić, że nie poszło na niego 8 a troche mniej a jeszcze mniej go udeżyło bo padł naprawde szybko. I czy naprawde uważasz, że bez pomocy z zewnątrz nawet 20 sorca na deep red nie możemy ubić?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
DB- WIELKIE GZ udowodniliscie tym tylko o swojen nieporadnosci.
Teraz ludzie sluchajcie jesli was ubije DB znaczy ze to nie wy tylko ja tam gralem i jestecie kolejnym fragiem dla nich. Niestety oni musza podciagnac se srednia ragow bo dostaja po dupie.
Naprawde słuchaj dlawas jest w zasadzie łatwiej bo nie znaliśmy/nie znamy waszych wszystkich nicków i to nietrudno jest wejść i zrobić snake attack przykładem był np. Avil., który się niczego niespodziewał. Może weźmie wszyscy wyluzujemy i nikt nikogo nie będzie już zabijał? O czym ja mówie przeciesz to niemożliwe a szkoda :/. Dobra kończe to bo już mnie smutek nato wszystko bierze. Jak już mówiłem... pokój z wami.

Cytuj:
00:25 Lamalas Armanio: Anum, that was childish
00:25 Lamalas Armanio: Even more than usuall =p
Cytuj:
12:42 Lamalas Armanio: Czy chcesz czy nie DB dopadnie Cie
12:43 Lamalas Armanio: Zadrzyj z brygada patalachu a skonczysz w piachu.
Cytuj:
11:55 Xordan Van'Helle[125]: Ty to kurwa filozof jestes ;o
Cytuj:
Reth Eco 17:08:54
Nawet reth czasami pomysli ;p
Anum jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.