Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Melka
Rozwiązanie dużo lepsze niż te Wasze kłótnie. Może nawet udałoby się z tego zrobić sensowny temat? Bo 12 stron leci mniej więcej na zasadzie "ja jestem bosssski a ty głupi!11!"
Miłego weekendu 
|
Wydaje mi sie ze jestem zbanowany, ale glupota ludzi prowadzacych to forum nie zna granic wiec nie wiem czemu moge odpisywac na posty innych ludzi wiec uzyje posta Melki jako moj wlasny:
OK Melka mnie prosila zebym byl wkoncu powazny, zrobie to tylko dla niej no i oczywiscie dla Bosa naszego mistrza/wujka.
Melka <3
Ad 1. Jestem w niej poniewaz ludzie jak Rekrul i Bos sa w niej, nie obchodza mnie powody ani przyczyny. Zawsze bylem z nimi i zawsze bede poniewaz nikt oprucz mnie nie zna ich lepiej ode mnie, a to juz strata tych co sa po przeciwnej stronie . Takich przyjaciol mozna tylko pozazdroscic.
Ad 2. Nie jestem niczego pewny odkad idiota albo paru idiotow wymyslilo boty ktore walcza za naszych wrogow ( gdy juz kiedys to zniknie zaopiekuje sie wami

).
Ad 3. Jak duzych? Tylko ci co mnie znaja, znaja tez odpowiedz na to pytanie.
Ad 4. Tutaj podzielam zdanie Bosa. Znam Jape od poczatkow Valori gdy byl w mojej gildi, jest to chopak uparty, mowiacy wprost co mysli i ktory ci nie odpusci za to go podziwiam, Druga osoba jest Arioc, koles ma swoj styl, ale jego rasizm rozpoczal nasz konflikt ponad rok temu ktory nadal sie nie zakonczyl.
Z tego co widze ze chlopcy i dziewczenta z Pringels nie prubuja brac udzialu w tym temacie, mam nadzieje ze wkrotce sie odwaza. Bez obrazy Akal.