Temat: Narkotyki
Zobacz pojedynczy post
stary 05-03-2006, 08:13   #123
BloodyZool
Użytkownik forum

BloodyZool's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Przemyśl

Stan: Na emeryturze
Imię: Retired
Gildia: Not yet -.-"
Świat: Retiredula
Skille: 1337
BloodyZool ma numer GG 9220359
Żarówka :o

No coz, ciekawy temat nie ma co, ale co on do cholery ma wspolnego z Tibia? Chyba tyle, ze wsrod graczy istnieja cpuny... Skoro jednak jest ten temat (jeszcze) to sie powiem co o tym mysle.
Otoz.. Kiedy mialem 12 lat zaczalem pic (piwo, wino, wodka mi nie smakowala) i po miesiacu przestalem. Z poczatku chcialem tylko sprobowac i iwerzylem w swoj rozsadek. I przekonalem sie ze to mnie naprawde nie uzaleznilo, nie pilem przez 3 lata, a teraz pije, ale niewiele i nie uwazam, iz jestem uzalezniony. Dlaczego? Dlatego, ze ostatni raz pilem na imprezce u kumpla 4 browce,a bylo to miesiac temu i nie czuje "glodu" picia. Pije tylko na imprezach czasami towarzysko. Natomiast, co do narkotykow, zawsze chcialem sprobowac jointy...
Jednak pewien artykul przekonal mnie o tym, ze niewarto wierzyc swojemu rozsadkowi, bo kiedys Cie zawiedzie "i skonczy sie Dzien Dziecka". Ja nadal wierze, ze nie dalbym sie porwac jointom, ale po co mam probowac, kiedy tyle inteligentnych osob mowi mi, ze nie dam rady. Po to, zeby im udowodnic, ze dam? To glupie! Zenujace! Infantylne! Itepe, itede.
BloodyZool jest offline