Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 05-03-2006, 10:14   #906
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Adolphus Elbragol's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
Adolphus Elbragol ma numer GG 3877615
Domyślny

@TyranX: Swego czasu Firefist podawal sie za Bergera (miedzy innymi w rozmowach ze mna na priv). Nie wiem, kto dostal teraz tego chara i wisi mi to. Berger i Gregoire wznowili swoja partyzantke znowu chelpiac sie swoimi nowymi fragami na forum. Uznalismy to za rekawice, ktora rzucili nam pod nogi, wiec postanowilismy zabic kogos, kto ma z nimi oczywiste kontakty, kto *byc moze* ich wspiera, etc.

Proste dzialanie majace na celu trafienie do naszych dzielnych partyzantow, uswiadomienie im pewnych faktow, a w efekcie - mam nadzieje- ochrone slabszych czlonkow DB.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berger
@Anum -jakos tego z wypowiedzialmi ktore swiadcza ze smierc firefista niema zwiazku z nasza walka nie edytowales. Jak juz pisalem probujecie se podciagnac fragi. Ja to olewam kogo zabijecie i komu przypiszecie moja tozsamosc;p.
Nie probujemy sobie podciagac fragow. Chcemy tylko wam pokazac, ze wasze dzialania spowoduja konsekwencje. I nie neguj, ze na poczatku naszych rozmow rozmawiales ze mna z postaci o nicku Firefist Podpalacz. Z gory dziekuje.
Cytuj:
Zaloze gildie nawiazujac do pewnej wypowiedzi Lemalasa Arm~ na forum. tak by bylo wszytsko ok i wg mnie nadal jest 5:1. Śmierc Firefista niezwiazanego juz z nasza walka nie jest fragiem.
Avil, Constatin, Silient. Nawet jesli dolczysz Ezekiela, frag nabity notabene wlasnie postacia Firefist Podpalacz, wychodzi 4. Chociaz mozliwe, ze jako humanista moge miec problemy z matma i liczeniem do 5. Walka rusza na nowo, zdobywacie fragi? Ok, wiec my zadbamy, by byla toczona w starych skladach.
Cytuj:
Jest pozno i niechce mi sie szukac slow lemalasa bo gdzies pisal ze sie wykupil.
Nie pisalem, ze sie wykupil, ale to prawda. Mimo to, kolejne fragi na DB i wykrzykiwanie ich na forach skutecznie przekreslaja wszelkie umowy i rokowania. Wojna, drogi Bergerze, rzadzi sie swoimi, brutalnymi prawami. A cytujac Ciebie - to jest wojna.

Cytuj:
Wg mnie niemacie wogole honoru podobno w 8 wbiegliscie do tombu po 44 plaka wielkie GZ. Na mnie w 8 polecicie pewnie z kumplami z innych gildi bo sami sie boicie walczyc i bez pomocy Hlvli praktycznie jestescie skazani na porazke.
Odnosnie porazki, coz, widziales trapa na Sheilon, nie bede Ci tego przypominal. Powiem tylko, dozyjemy, zobaczymy. Pozatym, honor, a skutecznosc na wojnie to dwie rozne rzeczy. Z jeszcze innej beczki, robienie sneak atakow nieznanymi nam charami i wybijanie slabych czlonkow DB jest honorowe, aight?
Cytuj:
Teraz ludzie sluchajcie jesli was ubije DB znaczy ze to nie wy tylko ja tam gralem i jestecie kolejnym fragiem dla nich. Niestety oni musza podciagnac se srednia ragow bo dostaja po dupie.
A po kij ta dramatyczna wypowiedz? Ff zginal jako postac, ktora swego czasu, rozmawiajac ze mna na priv podawala sie za Ciebie. Ty tez mowiles cos o 15 mlvl, kilku sdkach i odrobinie boltow. A wiec - powtarzam to juz chyba po raz trzeci - Firefist zginal jako char bezposrednio zwiazany z Toba.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gregoire
Hm... Firefist po to zaplacil Wam, zeby walczyc przeciw Wam?? Czyli mam zanjdowac ludzi, ktorzy byli huntowanie przez DB, zaplacili i pozniej zostali zabici bez powodu. Pewnie kilku sie znajdzie.
Zakladajac, ze to gildia z ponad poltora-roczna tradycja i - wbrew pozorom - jestesmy tylko ludzmi? Pewnie rzeczywiscie kilku sie znajdzie, chociaz nie bilismy ich totalnie bez powodow.
Cytuj:
Zaprzeczasz sam sobie . Chyba nie rozumiesz co sam piszesz
Odnosnie insultingu na poziomie 8-latkow, pozwole sobie zacytowac:
Cytuj:
@Dupa Brygada
...i...
Cytuj:
Hail Power Abusers!!!!
Hail Do Dupy Brygada!!!!
Na reszte postow odpisywac mi sie zwyczajnie nie chce.
Adolphus Elbragol jest offline