Szanuje Tetra za to, że:
Cytuj:
Szanuje Tetra za to, że:
- Jest polakiem.
- Jeśli zrobił ten lvl sam - podziwiam za wytrwałość (choć nie jestem zwolennikiem siedzenia przy kompie 24/7.
|
Debilniejszego posta nie widziałem. Co z tego ze jest polakiem ? A ty sie nie klepiesz w szkole z polakiem ? W****isz sie na polaka to dalej go lubisz BO jest polakiem ? Nie masz czego tutaj gratulowac to nie jest wytrwalosc to jest choroba.
Cytuj:
,,Tetro znów pada n/c"
No i co ****a z tego że padł? ****a jesteś? ile razy w życiu padłeś? Odrobi.. i po sprawie... -.-
Jak patrze na takich frajerów jak ty to nie wiem czy mam sie smiać.. czy co ;/
|
to jest ineligentny post "wyzywanie kogos od **** i frajerów"" nasza polska kultura, ciekawe czy bracia polacy na obczyznie tez tak mówia
Cytuj:
Wiekszosc z was (ktorzy krytykuja Tetra) macie po 30-40 lvle i jak was ktos bije to sracie w gacie, trzesiecie sie i spadacie z krzesla co on ma powiedziec kiedy ma ~~120... Sami widzicie, ze ludzie z wyzszymi lvlami nie przyznaja wam racji... Podniecacie sie, ze padl ,,jak noob'' a co Wy byscie zrobili w takiej sytuacji zastanowcie sie zanim cos powiecie .
|
Po 1. Co z tego ze nie którzy maja 30-40 lvle, jak ty zaledwie masz 80~ nie ma co sie wywyzszac.
Po 2. Tak, byłem strapowany przez 120 ed. Uciekłem? Oczywiscie ...
Ale ten post nie przebije innego
Cytuj:
Wy nie zrobilibyscie nawet 50 w 10 ownerow.
|
Prawda. Ja zrobiłem samemu 58 lvl, i robie dalej.
Cytuj:
15:41 Tetro Aurelius: wruc
15:41 Rhu Inferno: imoty
15:41 Rhu Inferno: k**wa
15:41 Thisoul'ek: xD
15:41 Avorian: :*
15:41 Rhu Inferno: co ty robisz?
15:41 Tetro Aurelius: wruc
|
Albo to jego braciak albo nasz tetro jest w tyle z nauka. A moze dyslektykiem ? A moze slownika nie widział ? Kto wie! Nie jestem bogiem
Cytuj:
No i co z tego że padł?
Wszyscy mówią ale noob z niego a tak naprawde to sami chcielibyście mieć takiego chara.
|
Oczywiscie ze chciałbym, ja jestem samolubem w przypadku postaci w tibii, nie lubie sie dzielic.To jest ta głowna kwestia
Cytuj:
Zazdroscisz mu lvlu? Wiesz wogole co to jest noob?Jestem pewny ze Tetro ma lepsze pvp od Ciebie(chociaz go nie znam)
|
Lepsze pvp?Na czym to opierasz? O sile razenia jego Sdka? Głupota, a jestem pewien ze gdyby był pojedynek na lmmy, znalezli by sie lepsi od niego(oczywiscie bez wspomagaczy

)
Motizu@
Cytuj:
Po pierwsze bylem noobem bo mialem jakies gowniane antywiry
Po drugie nie Twoj ineteres
|
Przepraszam ? A teraz nie jestes ? Twoje posty(Motizu czy jak ci tam) sa w tym temacie cholernie smieszne i nazabawniejsze
A tu moim zdaniem typ którego mozna by nasladowac (bez ironii serio)
PHP Kod:
@ 90% ludzi piszących w tym temacie
Albo klniecie jak dresiarze bez zaliczonej podstawówki albo chichoczecie jak nastolatki >.<
Moral: Mniej piszcie, więcej myślcie... [pobożne życzenie...]
To tyle
Podsumowanie
Tetro to noob ? Złe okreslenie, okłamuje sam siebie.Nadodatek sharer, cheather itp. Nie mam dowodów ale to widac gołym okiem,Oczywiscie znajda sie obroncy tetra, ale tak bywa.
Ale sie rozpisałem!