Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nexus Star
LOL ja mam sie modlic? Obudz sie czlowieku nic o mnie nie wiesz.Nie mam nic przeciwko szwedom.A co do twojego fragowania to cos bardzo sie z tym nosisz - nastepny mistrz pvp sie znalazl
I jeszcze jedno pisales ze grales sam ze szwedami i questy robiles itd. Spoko ty potrzebowales ich i oni ciebie ale pewnie pozwolili ci grac bo nie stanowisz dla nich zadnego zagrozenia w przeciwnym razie juz dawno by cie tam nie bylo.Pamietaj sa dwa rodzaje ludzi: ci ktorzy podejmuja decyzje i ci ktorzy je tylko wykonuja  Peace
|
Do dziwnych wnioskow doszedles.
Nie uwazam sie za mistrza pvp... bo to ze to akurat ja dostalem te fragi to jest duza zasluga szczescia... ale to ze wygrywamy ta wojne to zasluga zgrania (czyt. ventrilo) i tego ze wszystkie divonium(rodzina) to nooby, chociaz wielu czlonkow tej gildii rowniez. A to z questami to mi nie chodzilo o to ze robilem i super zrobilem.. tylko chodzilo mi o to ze mialem rsa a na sobie ponad milion gp i zaloze sie ze Polacy zarabali by mnie wlasnie dlatego zeby dostac ta kase .. tylko dlatego o tym wspomnailem. A czy jestem dla nich zagrozeniem czy nie , to nei ta kategoria slonko... traktujemy sie jak przyjaciele i wiem o tym. Rozmawiamy dosc duzo przez mikrofony i jestem pewien ze zawsze moge na nich liczyc. Sa 2 rodzaje ludzi... po pierwsze jesli tak to ktorym typem Ty jestes... z tym swoim charem na 80 levelu (grats); a tak serio to nie zgodze sie z tym. To czy podejmuje sie decyzje czy tylko ja wykonuje zalezy od sytuacji.. aha no a jesli wziasc pod uwage Selene to nie jestem typem czlowieka ktory wykonuje decyzje... gram na Xenerze tylko dlatego ze mam bana na swoim charze do 8 marca (na Xenerze dostalem na drugim koncie do 10 marca

)
Yours,
Koti