Temat: Narkotyki
Zobacz pojedynczy post
stary 06-03-2006, 10:35   #127
DominikGonzo
Użytkownik Forum

DominikGonzo's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2004

DominikGonzo ma numer GG 2154974
Domyślny

Moze plan budowy to nie byl good pomysl, rozumiem ze takiej rzeczy na tym forum nie nalezalo dawac. Lecz chcialem tutaj dodac ze jest sposob na przedostanie sie samego thc za pomoca pary. Chcialem poinformowac tutaj tych ktorzy nie mieli z tym doczynienia, palic, a wdychac samo thc to dwie calkiem rozne rzeczy. Po pierwsze minimalizuje wszelkie zarastwa jakie zawiera trawa a drugie to efekt po tym napewno nie zadowolil by wielu palaczy, bo nie ma po tym odlotu w sensie, złudzenia wzrokowe i słuchowe, wkretow, zaczerwione oczy itp. tylko wyluzowanie.
Up Taube
Słowo ćpun ktore uzyles zdenerwowalo mnie, otóz jak dla mnie cpunem bylbym jesli spozywal bym marihuane czesto, nie mowiac o innych uzywka ktorych nie proboje nawet tknąć, dodatkowo naprzod napisze ze nie pije alkoholu, kiedys siadalem z kumplami i pilismy, teraz zamienilismy to na marihaune. Pozatym odkąd wytrzasnolem sobie to urządzenie to korzystam tylko z niego, chyba ze w spotykamy sie zeby poszalec, wtedy pale normalnie.

Pozatym czy wiedza na temat maryhy robi mnie cpunem?? Jezeli ktos zdazyl gdzies zapisac plan konstrukcji prostego Vaporizer'a to jest szansa ze pomoglem mu w tym sensie ze nie bedzie spozywal bardziej szkodliwych niz thc substancji zawartych w suszu. Jest jeszcze sposob na zwiekszenie tych szkodliwosci no i co za tym idzie wiekszej czapy, jednak tego juz tutaj nie zamieszcze.

Aha i prosze nie przytaczaj mi wyjasnienia pojecia cpun, bo pisze o zazywaniu narkotykow, a np. w polsce trawa jest uwazana jako narkotyk przez to ze jest zakazana.

Ostatnio edytowany przez DominikGonzo - 06-03-2006 o 10:39.
DominikGonzo jest offline