Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hero'lock
NIejestem downem. Poprostu gdy polacy troche pognębią tych latynosów to im się odniechce tych mordów na polakach. Narazie latynosi niewypowiedzieli wojny więc niema się czego obawiać. Pozatym ja mielaem haka i dlatego 12 lvl (przed hakiem 32  ). Pomimo haka gram na vinerze 
|
Człowieku zastanow sie co ty mówisz?? "Polacy pognębiją tych latynosów"??

Co ty wogole wiesz o vinerze?? Już jest war!!

Mojego kumpla zaczeli huncic odrazu po dedzie Babila bo wiedzieli ze jet Polakiem. Jakie są polskie h lvl na vinerze?? Nawalony Pank i jego brat? Powiedzmy sobie szczerze raz ztrapowli Babila ale więcej im taka akcja sie nie uda. Mamy tylko jednego Polaka z wysokim lvl 90 + ale on chyba nie bedzie walczył, nie wydaje mi sie, ja bym nie walczył. A Nawalony odchodził z Vinery i dlatego ubił z kummplami babila. Myślisz ze by sie na to odwarzyli jakby chcieli tu grać? Popatrz sobei ile ludzi na tym servie jest przeciwko Polakom? Większość!! Nie mamy szans, ta wojna jest z góry przegrana.

Sujas ma racje wszyscy na tym ucierpimy. Wszyscy ci którzy chcą spokojnie grać i expić bez jakiś głupich warów. Myślisz ze teraz np Miły ma bedzie mógł expić gdzieś zeby nabić/odrobić lvl? Babil odrobi to na luzie bo nikt mu nic nie zrobi, zresztą on już to odrobił. Nie zakładajcie takich głupich tematów bo nie ma sie z czego cieszyć. A hacka pewnie miałeś dlatego bo ściągałeś Boty do tibi albo byłeś noobem.