Zobacz pojedynczy post
stary 06-03-2006, 20:53   #3483
Knight Wasek :>
Użytkownik Forum

Knight Wasek :>'s Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Więcbork
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: Sto
Skille: Ogromne
Knight Wasek :> ma numer GG 17265**
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blind Guardian
No wiec trzebeby wyjasnic na forum sprawe Lorda... tylko po co? Lubilem go kiedys. Kiedys byl inny. Kiedys ja bylem inny.

Perly Lotry to najlepsza gildia z jaka sie spotkalem. Sa dla mnie jak rodzina <ok przesada > za co ich lubie. Gildia ta trzyma sie tylko dlatego ze na gch nie ma takich rozrob jakie chcial zrobic Lord. So sexy, GSE? Um... nie, to nie to, ze w obu byl Lord. To wasza wina, ze nie umiecie ustepowac i jestescie uparci.

San, za co mnie zbluzgales? Powiedzialem o tobie zle slowo? Moze cie nie lubie? Moze dales sie sprowokowac i wyszledles na... <ludzie widza>? Moze chcialem udowodnic, ze nie trzeba **** i innych wyzwisk zeby kogos obrazic? A moze to byla IRONIA <sprawdz w slowniku co to znaczy>? Moze chcialem zostac zauwazony <buhaha>? Moze to ja chce wladzy? Moze zaglosujecie na mnie w wyborach prezydenckich? Moze chce rzadzic swiatem?..... O, a moze mialem zly dzien i musialem sie wyzyc? Tyyy, a moze chce pokazac jaki jestem fajny? Albo... kto mnie kocha?

Przejdzmy do sedna sprawy. Ja staram sie tu zamieszczac screeny, a jak cos dodam to prawie zawsze jest to ironia. Nie znacie mnie wcale wiec co o mnie wiecie? Nic. Nawet sie nie staracie <tak jak wiekszosc ludzi>. Co z tego ze obrazam ludzi skoro robie to kulturalnie i nie po chamsku? I co za to dostaje? Porcje bluzgow <nie powiem ze sie nie ciesze z tego w koncu moge cos odpisac jak daje ssa>. Mam opinie chama? Naprawde nie przeszkadza mi to.

I jeszcze jedna sprawa dla tych ktorzy maja zamiar mi cos zarzucic. Albo robcie to kulturalnie albo sie nie odzywajcie wcale.

Dziekuje za uwage. Reszta postow bedzie z ssem.

Myślisz, że zabłyszczałes?
Mi sie zdaje, że nie... jeśli Łukasz (San) zrobił z siebie idiote to co ty zrobiles teraz z siebie?

PoZdRo

Ostatnio edytowany przez Knight Wasek :> - 06-03-2006 o 21:25.
Knight Wasek :> jest offline   Odpowiedz z Cytatem