No wiec trzebeby wyjasnic na forum sprawe Lorda... tylko po co? Lubilem go kiedys. Kiedys byl inny. Kiedys ja bylem inny.
Perly Lotry to najlepsza gildia z jaka sie spotkalem. Sa dla mnie jak rodzina <ok przesada

> za co ich lubie. Gildia ta trzyma sie tylko dlatego ze na gch nie ma takich rozrob jakie chcial zrobic Lord. So sexy, GSE? Um... nie, to nie to, ze w obu byl Lord. To wasza wina, ze nie umiecie ustepowac i jestescie uparci.
San, za co mnie zbluzgales? Powiedzialem o tobie zle slowo? Moze cie nie lubie? Moze dales sie sprowokowac i wyszledles na... <ludzie widza>? Moze chcialem udowodnic, ze nie trzeba **** i innych wyzwisk zeby kogos obrazic? A moze to byla IRONIA <sprawdz w slowniku co to znaczy>? Moze chcialem zostac zauwazony <buhaha>? Moze to ja chce wladzy? Moze zaglosujecie na mnie w wyborach prezydenckich? Moze chce rzadzic swiatem?..... O, a moze mialem zly dzien i musialem sie wyzyc? Tyyy, a moze chce pokazac jaki jestem fajny? Albo... kto mnie kocha?
Przejdzmy do sedna sprawy. Ja staram sie tu zamieszczac screeny, a jak cos dodam to prawie zawsze jest to ironia. Nie znacie mnie wcale wiec co o mnie wiecie? Nic. Nawet sie nie staracie <tak jak wiekszosc ludzi>. Co z tego ze obrazam ludzi skoro robie to kulturalnie i nie po chamsku? I co za to dostaje? Porcje bluzgow <nie powiem ze sie nie ciesze z tego

w koncu moge cos odpisac jak daje ssa>. Mam opinie chama? Naprawde nie przeszkadza mi to.
I jeszcze jedna sprawa dla tych ktorzy maja zamiar mi cos zarzucic. Albo robcie to kulturalnie albo sie nie odzywajcie wcale.
Dziekuje za uwage. Reszta postow bedzie z ssem.