moze moja opinia jest dosc subiektywna, poniewaz gralem tylko drutkiem...
uwazam ze druid ma wieksze mozliwosci od sorka. moze robic uhy szybciej niz sorek sd, co za tym idzie jak potrzbuje troche kasy to nie ma problemu. A sd i tak mozna kupic w sklepie, jak juz ciagne ten temat to dodam ze nie wydaje mi sie zeby na tym 45 lv komukolwiek chcialo robic sie sd w ilosciach potrzebnych do expienia.
druidowi moze troche szybciej leci mlv, ale to dla tego ze dluzej stoi pod dp i robi runki, mysle ze wieksza motywacje mialem jak przed update robilem uhy niz jak tworzylem hmm'y.
co do wand/rod to na low-lv sa bardzo przydatne, potem i tak sie uzywa runek, wiec nie jest to jakies berdzo istotne, oczywiscie dobrze jest miec przy sobie rozdzke, ale nie jest to wtedy glowne zrodlo zadawanego damage.
jeszcze 1, argumenty pt "sorek ma ue" sa po prostu nie na miejcu, a dlaczego, myle ze osoba posiadajaca choc troche intelektu moze sie domyslec.
ps.
troche mnie irytuje ze to knight moze wziasc najwiecej runek, w koncu to druid i sorek sa profesjami magicznymi i w jakis sposob powinni byc na tym polu do przodu, nie sadzicie tak?
|