Zobacz pojedynczy post
stary 06-03-2006, 22:19   #215
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Domyślny

@up

No co ty, Tetro ma przeciez kobiete, sam tak mowil, Tetro nie gra non-stop w Tibie, tylko 23h 45' wg erig, Tetro mowil ze to strae zdjecie,Tetro pokazal ze ma pazurki

A tak na serio, nie smiejcie sie z niego ( i kto to mowi co? ) Wkonco to niewypada, wystarczy ze Tetra gnebia w realu, w szkole, pewnie go od grubasow wyzywaja, od nieudacznikow, lamucow, itp. dlatego sie w tibii wyzyzwa A teraz my mu dajemy jeszcze taki przyklad... a niech to, pal to licho, nie moge, tesh sie ciagle z tego smieje W sumie to nie powinienem, no ale nie moge, jak mi sie przypominaja wywiady ze slynnym Tetro, qwa...

Tylko sobie Tetro nie pomysl ze sie z ciebie nabijam tak na powaznie, to w sumie chcialbym z toba pogadac na PW, ale nie wiem czy bedziesz czytal wiadomosci odemnie, wiec odezwij sie pierwszy, w sumie kazdemu trzeba dac szanse, zarowno tobie jak i mi Jak mnie przekonasz do siebie, co wcale nie jest trudne, do bedziesz mial we mnie obronce, ale jak nie...

Ech sam nie wiem co mam mysle, jeszcze odnosnie moich fotek, az skocze jutro do germanos i kupie sobie kabel do SAGEM'a myX6-2 i zamieszcze tutaj moje fotki, tak dla podlamania Tetro...

A co do wojny, pozatym ze chcialbym teraz zobaczyc zdjecie Xeretzy, to ciekawi mnie czy BM sie podda ,czy bedzie walczyc nadal, oraz co bylo przyczyna porazki tej gildii, mimo iz wojna sie skonczyla mozemy tu troche podywagowac

Jak dal mnie to BM przegralo wojne prze z polskich noobkow, sam Xer~ mowil ze wogole nie sluchaja jego rozkazow, co w sumie lezy w naszej naturze Jak dla mnie to Xeretza odczeka troche, poexpi, i zaatakuje znowu, tym razem z innym squadem, nie bedzie lecial tak na zywiol tylko przygotuje ludzi, taktyke, moze znajdzie sojusznikow. Moim zdaniem sytuacja na Kyrze jest nadal otwarta, i kolejne tygodnie, moze miesiace pokaza co sie jeszcze wydarzy, czy NG utrzyma wladze, czy bedziemy mieli BM Kontratakuje

Edit: 22:16
Znowu zobaczylem to zdjecie <rotfl> ale on ma wyraz twarzy!!!!!
Spadam spac, jutro wczesnie wstaje do szkolki... ech ta matura
Pozdro, i pamietajcie: Our time is NOW! ~Hail Tar Famili~ ~Hail Wolomin~

A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^

Ostatnio edytowany przez Sifu M.S. - 06-03-2006 o 22:25.
Sifu M.S. jest offline   Odpowiedz z Cytatem