Zobacz pojedynczy post
stary 07-03-2006, 13:39   #61
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Daniel D
Pisze ten temat z uwagi na to ze zaczalem grac knightem , poprzednio gralem pallkiem ktorym biegalem miedzy dragami / vamp / necro / guardami / poh.

Przyszedl czas na knighta , wiem ze sa super miejsca na super kase dla knighta , szukalem juz jakis poradnik ale za duzo jest roznych tematow

Czy moglby ktos napisac tutaj gdzie najlepiej siedziec i expic chcac jak najwiecej zarobic , moze byc malo expa ale duuzo kasy , w miare szybkim czasie.

Moj char to 37 knight (z paccem) 79/77 skille , c-arm , v-shield , bs , crus helm.

Prosze o odp tutaj badz gg: 8647771 , dziekuje za uwage.
Hmmm, jesli chcesz duzo zarobic, to musisz expic na potworach, z ktorych wypada duzo gp, bo po updacie z rozdzkami brazylijskie i polskie noobasy 13 lvlowe expią regularnie na mocnych potworach, wiec lootbag na terenie facca juz mozesz se odpuscic, chyba ze chcesz dostac padaczki nerwowej widzac jak "pogromca demonow" po raz kolejny zawala ci baga wartego 5k. Idealne do zarabiania sa wiec tomby, gdzie spokojnie mozesz wyciagnac 3k/h na latwym pietrze. Bardzo kasodajne sa tez scaraby, tam jednak potrzebujesz troche wyzszych skilli, bo z wlasnego doswiadczenia wiem, ze ponizej 80 na pietrze z samymi scarabami uhy ida co kilka minut.
poisoner jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.