Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2004, 08:35   #101
Villen
Użytkownik Forum

Villen's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik

Domyślny

Oto chodzi żeby mieć ich 4 ale znając secure to jakiś zaraz dołączy.Jakie czary obronne ma druid? Bo chyba exura,exura,gran,adura gran i adura vita to czary lecznicze a obronny jaki znam to chyba tylko mana shield.

Edito Save Servera że trzeba czekać to nie wiedziałem.No ale jeżeli to ma być wykonane przez druidów to musi ich być 4,żeby było że to wykonali druidzi bo jak będzie 1 sorcer to będzie potem gadanie "gdyby nie sorcer to by sobie nie poradzili bo Ue...".Jestem ciekawy jagby sobie poradziło 4 knightów^^,uncle wyciągnoł z anhilatora stonecuttera a teraz jak widze na światach non pvp nie ma takich niskich skili.Np na danubi belth ma najwyżesze 101 w meel a uncle ma 99.

Eeit 2:Gremlin mi nei chodziło o to że jak przekręcą wajche to wchodzi następny team.Chodziło mi o to że do druidów na 100+lv dołączy jeszcze jeden i we 4 wykonaja anhilatora nie zrozumiałeś mnie^^(sam siebie nie rozumie czasami ).
Villen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.