Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tehshiat
Wiec jestem za tym, by niewypowiadaly sie osoby, ktore nigdy niewidzialy, niemialy do czynienia z zadnych z narkotykow, i wypowiadaja sie na podstawie wypowiedzi Bodka. Jak tego slucham, to pierwsze co przyszlo mi na mysl, to skad on mial tylu znajmoych, tzn. tylu co cpali i akurat takie historie sie im przydazaly. Troche to dziwne.
|
na jakiej podstawie twierdzisz, że jedynie osoba, która tego próbowała ma prawo się na ten temat wypowiadać? niby to czemu?
czyżby inni, którzy widzą, słyszą, uczą się, doświadczają wielu innych rzeczy i pobierają nauki z doświadczeń życiowych innych osób a nie ograniczają się do własnych byli w jakiś sposób gorsi i nie mogli powiedzieć tego, co mają na myśli i przedstawić ich stanowiska w takiej sprawie?
a może to WY nie powinniście się wypowiadać, jako że używając sobie na bierząco jesteście stronniczy?
skąd wiesz na podstawie czyich wypowiedzi jest pisana masa postów?
czyżbyś zrobił wywiad z każdym z osobna? skoro wszyscy mają jedno źródło wiedzy, to z tego mogłoby wynikać, że nie istnieją inne źródła wiedzy - a stąd wniosek.... że TY TEŻ z tego źródła czerpałeś wiedzę
a jeśli powiem, że 'jestem za tym aby wszelcy księża i kapłani nie wypowiadali się na sprawy religii, jako że żaden z nich nie spotkał Boga'?
czasem doświadczenie nabywa się na wiele sposobów.. sam to kiedyś zauważysz
d.Taube