Zobacz pojedynczy post
stary 07-03-2006, 18:58   #232
Tarny
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
heh ja to ten gruby a ten w rogu to kolega a nie zaden owner. to fotka stara w *** i wy***ane mam co o mnie myslicie pokazcie lepiej swoje fotki pff
a co do pvp mysl se co chcesz mam na to wy***ane wazne ze wojne wygralem z swoinm pvp na kyrze i najwiecej ludzi sfragowalem i raczej na war nikt nie mowil ze mam ***owe pvp
Plus dla Ciebie, że nie zaczales znow klamac, ze to nie Ty etc. I naprawdę - nie musisz tak bluzgać, bo ani to Ci nic nie daje, ani nie wygląda to ładnie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
heh wieksze umiejetnosci to smieszne jak by mieli wieksze to by nie dali sie tak strapowac na ankrahmun
Uprzejmie przypominam, że Ty też dałes się strapować dość głupio na ankrahmun, więc można porównywać Wasze pvp.

Ja powiem jedno: za Tetrem nigdy nie byłem, jakoś przez swoje wypowiedzi nie przypadł mi do gustu, ale żeby bluzgać kogoś za to jak wygląda to jest już szczyt bezczelności. Nie jestem w stanie pojąć, co Was to obchodzi jak kto wygląda. Ech, moja mentalność jest taka, że zwykle jak ktoś na kogoś najeżdża to staje po stronie tego drugiego. Gadacie o głupotach, być może Tetro nie zaslużył by rządzić Kyrą, być może ma słabe pvp - ale fakty są jakie są i nie ma co wyżywać się na nim za, przykładowo, jego wygląd.

Tetro, dla Ciebie mam dwa przewodnie zdania:
1) "Kto mieczem wojuje od miecza ginie" - kiedyś mówiłeś o kimś, że jest bezzębny. Teraz ludzie gadają o Twoim wyglądzie. Chcą Ci pokazać, że nie jesteś wcale taki "wymiatacz". Choćby nie wiem jak by Ciebie nienawidzili, wyzywając Ciebie w ten sposob nieświadomie stają sie tacy jak Ty.
2) "Grunt to umieć śmiać sie z siebie" i tym optymistycznym sformułowaniem zakończe pewnie dla wiekszosci nudny i zbedny post )