Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
heh ja to ten gruby a ten w rogu to kolega a nie zaden owner. to fotka stara w *** i wy***ane mam co o mnie myslicie pokazcie lepiej swoje fotki pff
a co do pvp mysl se co chcesz mam na to wy***ane wazne ze wojne wygralem z swoinm pvp na kyrze i najwiecej ludzi sfragowalem i raczej na war nikt nie mowil ze mam ***owe pvp
|
Plus dla Ciebie, że nie zaczales znow klamac, ze to nie Ty etc. I naprawdę - nie musisz tak bluzgać, bo ani to Ci nic nie daje, ani nie wygląda to ładnie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
heh wieksze umiejetnosci to smieszne jak by mieli wieksze to by nie dali sie tak strapowac na ankrahmun
|
Uprzejmie przypominam, że Ty też dałes się strapować dość głupio na ankrahmun, więc można porównywać Wasze pvp.
Ja powiem jedno: za Tetrem nigdy nie byłem, jakoś przez swoje wypowiedzi nie przypadł mi do gustu, ale żeby bluzgać kogoś za to jak wygląda to jest już szczyt bezczelności. Nie jestem w stanie pojąć, co Was to obchodzi jak kto wygląda. Ech, moja mentalność jest taka, że zwykle jak ktoś na kogoś najeżdża to staje po stronie tego drugiego. Gadacie o głupotach, być może Tetro nie zaslużył by rządzić Kyrą, być może ma słabe pvp - ale fakty są jakie są i nie ma co wyżywać się na nim za, przykładowo, jego wygląd.
Tetro, dla Ciebie mam dwa przewodnie zdania:
1) "Kto mieczem wojuje od miecza ginie" - kiedyś mówiłeś o kimś, że jest bezzębny. Teraz ludzie gadają o Twoim wyglądzie. Chcą Ci pokazać, że nie jesteś wcale taki "wymiatacz". Choćby nie wiem jak by Ciebie nienawidzili, wyzywając Ciebie w ten sposob nieświadomie stają sie tacy jak Ty.
2) "Grunt to umieć śmiać sie z siebie" i tym optymistycznym sformułowaniem zakończe pewnie dla wiekszosci nudny i zbedny post

)