Temat: Narkotyki
Zobacz pojedynczy post
stary 07-03-2006, 19:04   #140
Krysiu_Zool
Użytkownik Forum

Krysiu_Zool's Avatar

Data dołączenia: 05 04 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Strwck
Niebezpieczny, rotfl.
Już widzę oczami wyobraźni tych 9-10 latków wchodzących tu i patrzących z podziwem na ludzi, którzy ładują w siebie to łajno. Czyż w słabszych umysłach nie będą oni (ćpający) według Ciebie "supa, hipa i ogólnie cool"?

Dziwne odczucia mam co do ludzi piszacych, iż "Ja biorę od 3 lat, zaczepiście się czuję i (za przeproszeniem) gówno mnie obchodzi co o mnie myslicie!!"
Pytanie: dlaczego uciekacie przed opinią publiczną? Wstydzicie się jej? Skąd... Wy po prostu jestescie 'independent'... Prawda?

Nie chcę być złym prorokiem, jednak wg. mnie wkrótce (o ile jeszcze się to nie stało) zostaniecie odrzuceni ze zdrowego towarzystwa na podstawie selekcji naturalnej. Albo zgnijece w swych zadymionych nikotyną norach, albo "zsolidaryzujecie się" z równymi sobie... Zostaniecie wciągnieci do undergroundu, wciaz pchając w siebie to gówno, i nim sie obejrzycie w Waszych zylach bedzie krazyl z zazenowaniem HIV, a Wy zasniecie snem wiecznym w wieku 25 lat, wciaz dreczeni swymi chorymi halucynacjami (wiem, ze buduje polmetrowe zdania).
Nie jestem doswiadczonym czlowiekiem, nie jestem wróżką, nie jestem nawet pełnoletni- jednak jaki widzicie dla siebie koniec ładując w siebie tą trucizne? Ćpając nie dorobicie sie wielkiej willi, kochającej żony, dzieci i dobrze płatnej pracy. Rodzice nie beda Was zawsze utrzymywać. Żyjecie po to, by cieszyć się egzystencją, czy po to, by imponować innym i poddawać się wpływom z zachodu, które brutalnie rozszarpują resztki kultury i radości życia naszego pokolenia? I pamietajcie, ze biorąc nie niszczycie tylko siebie.
To by było na tyle, thx 4 attention.

PS. I bynajmniej nie minę się z Waszą opinią, jestem daleko od tego, by rzec "gówno mnie obchodzi co napiszecie". Pokornie ją (opinię) przyjmę, jeśli jestem w błędzie nie omieszkajcie mi go wytknąć.

Ostatnio edytowany przez Krysiu_Zool - 07-03-2006 o 19:05.
Krysiu_Zool jest offline