Zobacz pojedynczy post
stary 07-03-2006, 19:54   #202
Lotarkilla
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pivope
"Airro i ja" huehauehahueahu wy siedzicie cioty w pz !!! wez lepiej sie nieudzielaj nieproszony na tym forum
a te akcje niemoga zostac ujawnione bo uzywacie PARTY BOTA btw. macie max 2 tygodnie zeby sie nacieszyc thoria bo polowa dostyanie banana ;=]]]
Lotar kiedys to tylko lizu dupabyles teraz jestes gangster widze uehaueau
Edit: Lotarkilla wez wogule niemow ze ty w wojnie jestes jezli jest open battle i ty walczysz to padasz innego wyjscia niema wiec siedz cicho i szykuj sie na new server ;]

Widać ze rozmawiamy z mało inteligentnym małolatem.Po pierwsze po co mamy wychodzic z pz jesli wtedy jest was 15 online?
Po drugie , kazdy z was ma też bota.Po 3 , jesli wiesz co to party bot to powinienes wiedziec że go nie uzywamy bo sd nie wchodza w tej samej sekundzie.Ty powinienes dostać ,,banana" za poziom inteligencji przypominający małpe.
I nie , nie lziałem tyłka , kiedyś twój drugi owner miał całkiem poukładane w głowie , i te twoje lizanie to w normalnym świecie sie nazywa kolegowanie ale sądze ze nie wiesz co to jest bo koledzy raczej Ciebie szerokim łukiem omijają.
Ostatnio pokazales klase w open battle przezyles max 30 s z dwoma palami atakującymi cie .Pragnę dodać ze jest coś takiego jak mana shield(utamo vita) to sie stosuje gdy sorce(także ty) wchodzi do walki w której prawdopodobnie otrzyma dmg.Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mogłem przeżyc ataku w open battle ponieważ mając 800 hp nie jest w stanie leczyć 1k+ dmg . Życze powodzenia na polu walki , tym razem pamietaj o mana shieldzie panie prince list.