Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NiQu
@ Sifu M.S. feat. Mr.M
Pokazcie swoje fotki cwaniaki potem oceniajcie kogos .
p.s nie zebym bronil TA bo jego gildia to kawal sku***synstwa , stracilem przez nich w ****u kasy i w ogóle , ale smianie sie z czyjegos wygladu , nie przezentujac swojego to juz przegiecie :x
|
Przeginaja no moze ale jeśli dzieki temu Tetro zrozumie ze tibia nie jest wazniejsza od rl to wielkie GRATZ dla nich. Widząc ile on siedzi przed gra az mi sie go zal robi. Sorry Tetro ale taka jest prawda
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pitt6ull
Co do ludzi smiejacych sie z tetro to zal mi was, jak dla mnie moglby on wygladac jak ufoludek i nie ma to znaczenia. To czy ktos jest gruby , chudy , przypakowany czy zielony w rozowe kropki nie ma znaczenia w zyciu. Laski tez wcale nie leca na bogwie jakich don zulero tylko na gosci z bajerem i klasa (no pomijajac blachy ale co to za laski ) Nie patrzcie na wyglad goscia , oceniajcie go po tym co pisze i robi.
|
Taa masz racje. Ale co ma taki Tetro zeby jakaś dziewczyna go zechciała ??
Podkrąrzone oczy po 4 dobach bez snu ^^ + wiele interesujacych tematów "wiesz dzis wbilem kolejny lev w tibii" sorry ale twój post ma sie nijak do Tetra (zakładam ze jego dziewczyna nie gra w tibie).
(jeśli zle zinterpretowalem twojego posta to sry)