Zobacz pojedynczy post
stary 08-03-2006, 08:36   #257
Tarny
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
A nawet jezeli takie argumenty do was nie trafiaja, to moze trafi do was to: kto mieczem wojuje od miecza ginie, jak czytalem wyzwiska zucane przez Tetra to mnie sciskalo, niech jego tesh sciesni...
Może już wystarczy? Odpowiedz mi, tylko szczerze, co Ci to da, że go zbluzgasz? Co Ci to da, że będziesz go wysmiewał, nienawidził etc? Go ponosza nerwy, bo wszyscy się na niego rzucili, to jest odpowiedź na Wasze zaczepki, dlatego po Was "jedzie". Swoją drogą zauważyłem, że na tym forum ludzie czesto próbują innych wytrącić z równowagi

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S
Czy ty naprawde uwazasz ze ktokolwiek wiezy ze sam zrobiles ta postac, no wez sie stuknij w glowe, wiemy ze musisz tak mowic, bo ktos cie sprzeda i po zawodach, ale zebys ty tak sie tym nie obnosil, do tego twoje kometnarz, wyzwiska no i zachowanie
Cóż.. z tymi wyzwiskami się zgadzam, Tomek za bardzo przesadzasz wciskając je w co drugie zdanie (chociaż w ostatnich dwóch postach udało Ci się ich nie zamiescić ) Natomiast zachowanie.. jego zachowanie to riposta na Wasze zaczepki, nie dziwcie się poziomowi (Głupie zaczepki -> głupie riposty jest akcja i reakcja).

Cytuj:
Gdybys ty sie chociaz raz przyznal do bledu byloby wporzadku, ale ty jestes uparty jak wul
To prawda, przyznanie sie do błędu to sztuka, która mogłaby Cię trochę odbudować wśród tłumu, Tomku.

Cytuj:
czasow takich jak ty gniotlem jedna reka...
Nie sądzę, żeby ta wzmianka była konieczna.

Cytuj:
tak jestes dla mnie wieprzykiem
Nie wiem co tacy jak Ty mają do powiedzenia, skoro tylko innych wyzywają.
Sifu M.S. umie przynajmniej argumentować i jeśli już czyimiś słowami Tetro miałby się przejąc, to byłyby to słowa Sifu (bo z niektórymi jego argumentami bądź co bądź zgodzić się musiał).

Zawsze byłem raczej przeciwko Tomkowi. Nie wiem dlaczego uważalem, że on sie nigdy nie zmieni. Teraz chyba rozumiem - podchodzicie od złej drogi. Jeśli chcecie by się zmienił, dajcie mu jakiś przykład nie tylko "KUR* ale ty to.... mam nadzieje ze cie shakójom" (bład celowy).
Radziłbym mu wyjaśnić trochę bardziej "sensownie" co jest źle i jak może to poprawić, niekoniecznie chodzi mi o jego rzeczywistość, bo to jest absolutnie JEGO sprawa, raczej chodzi o relacje z innymi graczami. Tetro, nie bluzgaj tak na wszystkich, nie unoś się na nich, staraj się zachować choć cień kultury, w końcu zobaczysz że i inni zwracają się do Ciebie inaczej. Chociaż te słowa można przekierunkować do 90% polskich graczy, gdyż większość z nas nie ma w sobie żadnej kultury.. Pamiętajcie, "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" o czym wspomnialem wcześniej - akcja, reakcja.
Mam nadzieje, że zmienicie swoje nastawienie i choć trochę bedziecie kontrolować swoje słownictwo. Mam nadzieje, że Ty również, Tetro.