Zobacz pojedynczy post
stary 08-03-2006, 08:56   #203
pivope
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2004

Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: n/c
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lotarkilla
Widać ze rozmawiamy z mało inteligentnym małolatem.Po pierwsze po co mamy wychodzic z pz jesli wtedy jest was 15 online?
Po drugie , kazdy z was ma też bota.Po 3 , jesli wiesz co to party bot to powinienes wiedziec że go nie uzywamy bo sd nie wchodza w tej samej sekundzie.Ty powinienes dostać ,,banana" za poziom inteligencji przypominający małpe.
I nie , nie lziałem tyłka , kiedyś twój drugi owner miał całkiem poukładane w głowie , i te twoje lizanie to w normalnym świecie sie nazywa kolegowanie ale sądze ze nie wiesz co to jest bo koledzy raczej Ciebie szerokim łukiem omijają.
Ostatnio pokazales klase w open battle przezyles max 30 s z dwoma palami atakującymi cie .Pragnę dodać ze jest coś takiego jak mana shield(utamo vita) to sie stosuje gdy sorce(także ty) wchodzi do walki w której prawdopodobnie otrzyma dmg.Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mogłem przeżyc ataku w open battle ponieważ mając 800 hp nie jest w stanie leczyć 1k+ dmg . Życze powodzenia na polu walki , tym razem pamietaj o mana shieldzie panie prince list.
niema takiego czegos Jak "Prince list" to po1. a po 2 nierobilem utamo vita bo mialem malo many i mylslame ze thor blokuje ich na hydrach a padlem bo dostawalem all sd pod rzad i niebyly to 3 sekundy tylko wiecej kayantris i leathal mieli party bota bo gdy dostalem sd od leathala odrazu widzielm ze mam 2x mniej hp
pivope jest offline   Odpowiedz z Cytatem