Wg mnie dzialy forum powinny byc ustawione nieco inaczej.
Sugeruje dodanie dzialow do kazdego swiata tibii. W kazdym z nich mozna by opisywac swoje ptrzygody, wlepiac zdjecia itp. Moznaby zrobic poddzialy, takie jak handel (wtedy wkoncu moznaby sprobowac sprostac trudnemu zadaniu ustaleniu srednich cen u graczy w kazdym swiecie!!!!), czy klany.
Rownoczesnie wylecialyby takie dzialy jak zdjecia, inne, klany, handel itp (to byloby w forach swiatow).
Bez zmian pozostalyby tematy takie jak tworczosc, o wszystkim i o niczym, przedmioty, potwory, magia itp...
Teraz. dlaczego? Otoz uwazam ze forum Tibii nie powinno byc o grze Tibia, tylko o przygodach graczy i zyciu w tej grze. Sposob reorganizacji forum powinno przeniesc ciezar dyskusji na forach z dyskusnj ogolnych na takie o 'zyciu codziennym graczy'.
Na dzien dzisiejszy jezeli ktos mial super przygode w tibii to musi sie zadowolic biednie wygladajacym (z zewnatrz) dzialem 'inne'. Poza tym, jezeli ktos chcialby opisac wojne miedzy gildiami na swiecie x, to co wojna ta obchodzi ludzi z innych swiatow?? Analogicznie ze znalezieniem sobie gildii. Dzial 'gildie' peka w szwach, ale zeby znalezc cos we wlasnym swiecie...
Poza tym nie trzeba bedzie przenosic tak wielu tematow. Trzeba bedzie byc prawdziwym niedorozwojem zeby napisac cokolwiek w zlym dziale...
Wiem ze taki schemat forum dziala na innych stronach... Tibia.pl ze swoim jest oryginalna

lecz po mojemu nieoryginalnosc pomoglaby tutaj..
acha. trzeba by dodac dzial 'stare watki' (podzielone na dzialy tak jak teraz sa). Tak zeby nie wykasowac wieloletniego dorobku calego forum. (swoja droga to jest najwiekszy problem przy reorganizacji forum)
Dajcie mi znac czy to o czym pisze ma sens.