Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Patryczeqq
Po 1. jak ktos pochodzi z biednej rodziny to nie gra w tibie bo nie stac go na neta... -.-
po 2. najtansza neostrada jest po 60zl ale zeby zalozyc neo to trzeba oplacac abonament z tp za telefon abonament minimum 50zl. wiec razem to ponad 100zl
po 3. znam radiowki za ktore placi sie tylko 30zl na miecha... badziewne sa ale internet jest xD
po 4. to wogole jak ci sie pamelka nie podoba sposob pacca i facca w tibi to masz wala!!! i tak tego nie zmienisz wiec spier... mnie sie tez wiele rzeczy nie podoba na swiecie... to ze w piatek dostalem ze sprawdzianu +5 a nie 6... coz zycie jest brutalne... i nic na to nie poradzimy! najlepiej brac przyklad z jakiegos tam apostola, nie patrzec na forse tylko robic dobre uczynki a w niebie jak dedniemy bedzie full wypas...  pp dobra spadam na dragonmu Cya
|
Ja mam spier...? No i własnie jest tak jak mówiłam...masz PACCa to pomiarasz mną dlatego ze go nie mam i nie zamierzam miec? Bardzo mi przykro że nie dostałeś tej 6

Moi rodzice troszczą się o moją nauke

Prawie nie mam czasu wolnego bo mam korki po to żeby w szkole nie miec 5+ tylko 6

dlatego własnie nie było mnie na forum przez dłuższy czas! Ja za internet jak już wspominalam nie płace dużo

Ale ja wole ładnie wyglądać na żywo, niż w Tibi jak japoński samuraj

Bo tak własnie jest...Ktoś się pytał ile mam łat

Powiem krótko że wiek tu nie ma znaczenie, no ale mam 15

Pewnie sobie myślicie ze jakaś gówniara sie dowaliła i robi wielką awanture na forum, no ale niestety wcale tak nie jest

Ja tu wyrażam swoje zdanie i swoją własną opinie na dany temat

Ktoś jeszcze wcześniej pisał że nie przejmuje się Dziećmi które są zabijane gdzieś tam, nie pamiętam

Owszem przejmuje się i to bardzo, rodzice nauczyli mnie być wrażliwą na ludzką krzywde! A pacca i tak nie zamierzam kupować chociaż przy odrobinie chęci spokojnie bym mogła go mieć! Ja nie potępiam ludzi mających PACCa ani nie śmieje się zludzi którzy go nie posiadają bo dla mnie to jest śmieszne! Sama gram w tibie od niedawna, tylko dlatego że moja młodsza o 3 lata siostra zaczeła grać...To jest tylko gra, sami przyznacie... eh...kończe już tego posta bo sie rozpisałam...Pozdrowienia dla wszystkich;]
Ps. Teraz sie podoba jak napisałam? już oczka nie bolą?

Mam nadzieje że nie;]