Zobacz pojedynczy post
stary 08-03-2006, 18:42   #208
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pivope
huh odezwali sie profesorki <hahaha> ale mam z was pianie xDDDD chcecie to mozemy powalczyc 1v1 na ots
Bound for Glory niewiem kim ty jestes i po co sie tu udzielasz wez idz lepiej sie powies albo cos a Lotar w dupie to mam co myslisz o moim pvp ja nieuzywam mana shielda w wojnie z lamusami padne to padne zycie dlamnie mana to zecz swieta i niebede na jakies pionki manashileda brac ;] a z tym pircelistem nawet niewiesz oco chodzi specjalnie to zrobilismy zeby cos sprawdzic xD
Bound for Glory jak chcesz sie udzielac w tym temacie to podaj swoj nick i wtedy mozemy gadac z nieba spadles i zaczoles sie wymondrzac lepiej idz sobie zrob kanapki pograj w warcaby albo cos bo tylko te zeczy sa na twoja inteligencje
tak, tak, nie uzywasz mana shielda w wojnie z lamusami ktorzy cie obalili buahahahahahah....osmieszasz sie coraz bardziej, a jedyna rzecz ktorej faktycznie nie uzywasz to mozg, i co ciekawe jeszcze probujesz innym wytykac braki w inteligencji .
A co do "prince list" to po raz kolejny robisz sie z siebie niepotrzebnie debila, najpierw twierdzisz ze czegos takiego nie ma, teraz ze to jakis sekretny plan ....zalosne dziecko z ciebie wychodzi .

<turtle dance>
Crazy Onion jest offline   Odpowiedz z Cytatem