Temat: Sorc and FACC
Zobacz pojedynczy post
stary 08-03-2006, 23:14   #19
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Sorc/Drut z pacc na 60 lvl (jesli nie masz zamiaru dobijac do tego lvl nawet nie kupuj pacca, chyba ze masz za duzo kaski)
"Zamierzać" a "wykonać" to dwie różne rzeczy.
Cytuj:
Sorc/Drut z pacc na 60 lvl (jesli nie masz zamiaru dobijac do tego lvl nawet nie kupuj pacca, chyba ze masz za duzo kaski) wyprzedzi na "utani gran hur" knajta/palka na 80 lvl z zalozonym time ringiem. No ale ty wiesz lepiej.
Tak, na kilkadziesiat sekund wyprzedzi. I co z tego?
Cytuj:
Pacca tylko oplaca sie kupowac jak masz zamiar zdobyc wyzszy lvl, a nie po to zeby sie chwalic ze masz Pacc.
"Wyzszy" to pojecie wzgledne, na przyklad dla mojego kolegi z klasy "wyzszy" to 20 lvl.
Cytuj:
Jak nie ma ktos zamiaru osiagnac 60 lvl albo i nizej to niepotrzebny mu jest Pacc
Ja nie mam zamiaru osiagnac nizej niz 60 lvl, a jednak pacca kupilem. Przeczytaj jeszcze raz uwaznie to, co napisales.
Cytuj:
Osobiscie gram sorkiem na facc, i wcale go nie potrzebuje.
LÓL! Ciekawe kto potrzebuje facca?
Cytuj:
Moglem kupic pacc za "tibian cash" lecz nie chcialem.
Jakbyś tak zrobil, to bys juz nawet facca nie mial.
Cytuj:
Jeden z lepszego expa to guardy (exp+loot), jest tam bosko xD.
Z paccem zrobisz wiecej expa na rotach na darashii zarabiajac przy tym duzo kasy na runach i nie narazajac swojego zycia, ale to maly szczegol. Oczywiscie na rotach masz tez duzo lepszy zarobek, poniewaz na guardach, zeby cokolwiek zarobic musisz robic lootbaga, ktorego nooby ci zabiorą.
Cytuj:
Ktos bedzie mowil: dla sorca wolno rosnie mana bez pacc...a mowie: walic to!
Brzmi to tak samo jakby powiedziec: "Ktos bedzie mowil ze jestem noobem, a ja mowie - walić to!"
Cytuj:
Ja gram druidem i nieodczuwam roznicy pacc - facc.
Naprawde nie zauwazyles, ze chocby zarabiasz kase dwa razy wolniej niz druid z paccem?
Cytuj:
Grac na faccu mozna kazdym
wystarczy umieć!
"Grać" to pojecie bardzo wzgledne. Moj kolega tez gra - przechodzi wlasnie rooka przez miesiac.
poisoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem