Szczerze mowiąc dziwi mnie ten thread, nie rozumiem jego sensu, bądźmy szczerzy ten kto będzie chciał, to będzie używał cheatów, kto nie chce, nie musi.
Co do samego TBI, musze stwierdzić, że aktualnie to jeden z lepszych ogólnie dostępnych botów, każdy kto choć troche śledził rozwój tego typu programów, wie o czym mówie. A do tych którzy twierdzą, że to iście betka stworzyć "niewykrywalne" dla zabezpieczeń komputera pare linijek kodu, pozwalające kraść dane... no cóż, polecam puknięcie sie w głowe i pojście do najbliższej księgarni po podręcznik do assemblera.
Dla wszystkich tych którzy płaczą, że zostali schakowani, używam akurat tego bota od dobrych 8 miesięcy i nie wykryłem żadnych poważnych aberracji w jego pracy, nie licząc kilku pomniejszych bugów. Mała rada: coś innego niż IE (firefox, opera), firewall (szczerze polecam Zone alarma), antywirus (Kaspersky jest niezły), anty-spyware(Ad-aware lub coś podobnego) no i oczywiście spora porcja zdrowego rozsądku w uzytkowaniu neta. Przez blisko 5 lat grania w tibie, ani razu zabezpieczenia mojego komputera ani konta nie zostały złamane. Myślcie, przewidujcie, to naprawde nie boli, a jestem w stanie zapewnić, że nic sie złego z waszym kontem nie stanie.
~Yours Szarlej
|