Zobacz pojedynczy post
stary 09-03-2006, 08:06   #533
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2005

Stan: Niegrający
Imię: Tarbe
Profesja: Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Woda Sedesowa
Po 1:Narkoman, ja nie jestem jakims noobem, wiec wiecej o tibi niz ci sie wydaje i wiem co to sa blessy .
Po 2: Duff walczy axemi wiec z ice rapiera tobie raczyj nic niezrobi, ale moze z exori lub explo.A oxy z wezmie cie na hita z SD
Po 3: Seromontis z 9 mlev na 15 mlev by musial pic mfy 15 lat(moje wlasne obliczenia) i by wydal baaaaaardzo duzo kasy na mfy, wiec watpie u ciebie w 15 mlev ;P

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Narkoman
PS. expa traci sie 10 % chyba ze sie ma blessy. jak nie wiesz co to napisz to wyjasnie.

ps2. ja chce miec 50 + lvl to bedzie dla mnie sukces a o niczym inym nie marze, chociaz fajnie by bylo miec tak 280 lvl i 15 mlvl ( u knighta) i sd uzywac

- hello
duff~ or oxy~ or other br -hiho
- poland
duff~ or oxy~ or other br - no br

i tu leci combo z ice rapiera and sd badz magic sworda lub czegos innego i pieknie wszystko
ale to tylko marzenia

Wiec tak. Nie napisalem tego ze jestes noobem oraz tak nie twierdze. Ale jak czegos nie wiesz to sie pytaj to normalne. Ja sie wielu rzeczy pytam bo nie wiem. A juz napisze, raczej wiesz, ze noob to osoba, ktora nie wie,nie chce sie dowiedziec ale uparcie twierdzi ze wie. ( tak gdzies wyczytalem )

dalej kolejne wypisuje. Ja napisalem ze to ja bede takie komba robil, powinienes sie domyslec. Nawet z tego dialogu.

I ostatnie wyjasninie to, ze ja napisalem ze to ja chcialbym miec 15 mlvl i 280 lvl wiec co mi wysakujeszze oxy by mnie na hita wziela. Lol i pozatym on pijac srednio co 2 sek mana fluida to mialby po 7,5 roku 15 mlvl taki kalkulator gdzies byl to liczylem

Aha o na koniec
plz czytaj wyraznie i ze zrozumieniem, bo takie przypadki tez sie zdazaja, ze ludzie rozumieja co innego niz jest napisane zamiast czytac szybko i po lebkach przeczytaj wolno nawet 2 razy abys zrozumial. Zacznij od teraz, a uwiez przyda sie
Pozdro

15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw
Narkoman jest offline