@Galtar
Z mojego miasta to sie lepiej kmiotku nie smiej, dobra? Czy takim jak ty to trzeba sylabizowac zeby zrozumieli... No sorka za wybuch, mnie, prosze bardzo mozna besztac, ale ludzi z mojego otoczenia, albo moje miasto to juz NIE. I to prosze zapamietac raz na cale zycie... Niebylbym soba jakbym sie jeszcze nie przyczepil, panie wszystko wiedzacy wywiadowco, moze to ty lepiej wiesz kto siedzi na silowni u mojego sasiada, eee!!??? I kto mowi ze za sciana, widzisz jakbys nie widzial na tym swiecie istnieje takie cos jak DOMY. Powiedz mi czym cie rozbawilem, Wolomin to nie jest duze miasto, raptem ponad 30tys mieszkancow, czemu polowa z ludzi cwiczacych tam nie mialaby chodzic do mojego ziomka, podaj mi kilka racjonalnych powodow... A moze ty jestes z wolomina, jak tak to zapraszam, silownia Samson, Warszawska 48. A jak nie to dam ci przestroge: za wysokie progi na amatorow nogi! Wiec sie nie wypowiadaj jak go*** wiesz, a tak napewno jest bo ja cie w realu nie znam.
@Trany
Nie to ze nienawidze Tetra, w sumie to ani mu nie zazdroszcze, ani go nie potepiam az tak jakby na to wygladalo, poprostu prubuje mu uswiadomic, na swoj sposob ze jego zachowanie jest raczej... nie wiem jak to opisac, ale czlowiek ktory zdobyl 100 lvl tak szybko, i mial reprezentowac polakow w tibii, zeby sie juz ludzie nie smiali z nas tak jak teraz, bo wkoncu ktos pokazal ze polak potrafi zachowuje sie tak jak sie zachowuje... swoja droga rekord watpliwy, trzeba by expa podzielix przez ilosc ownerow.
Co do moich argumentow... w sumie to tesh sa malo warte, zeby tak powaznie porozmawiac to trzeba sie do tego przygotowac, a ja tylko sypie myslami jakie mi w tej chwili do glowy przychodza, ale w sumie odebralem to jako swego rodzaju komplement, ze w bagnie tej beznadzieji ktos dostrzegl mniej zablocony kawalek ziemi

oczywiscie joke
@Tomek
Milo wkoncu znac twoje imie, widze ze wiekszosc ludzi smieje sie z twojego wygladu, ja ci powiem co mnie smieszylo w tym zdjeciu. Otoz Tetro Aurelius, Power Gamer jakich malo, wkurza niemilosiernie, jest w gildii ktora tak naprawde malo kto lubi, jeszcze jego odzywki, az tu ktos pokazuje jego zdjecie... niegroznie wygladajacy chlopak, w domowych dresikach, troche gruby, ale mi akurat to wisi, widac inni nigdy nie widzieli chorobliwie otylych ludzi, z tryumfalnie wzniesionymi rekoma... normalnie smiech, nie wiem ale chyba wiekszosc z nas spodziewala sie cien czlowieka, kogos kto aby grac musi sie do kroplowiki podlaczyc, z przekrwionymi oczami, obledem wyrytym na twarzy wyszczerbionym dlutem... Ech, nie wiem mnie to rozbawilo
@Do wszystkich ktorzy mowia ze to nie temat o Tetro
Otoz wojna sie skonczyla, i teraz omawiamy sobie strone wygrana, wiec ma to cos wspolnego z Kyra, pozatym temat brzmi "Oczyszczanie serwera.... WOJNA!!?? " a kto inny jak nie nasz/nasi kochany/kochani Tomek/Tomkowie to robia??
Na marginesie dodam jeszcze ze chyba lepiej uslyszec troche na swoj temat, od kogos kto chce zeby bylo tylko lepiej (czytaj mua

) niz od kogos kto wyzywa dla samej zasady wyzywania...