Zobacz pojedynczy post
stary 09-03-2006, 08:12   #155
Tarny
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szarlej
A do tych którzy twierdzą, że to iście betka stworzyć "niewykrywalne" dla zabezpieczeń komputera pare linijek kodu, pozwalające kraść dane...
Nie powiedziałem, że to "betka", powiedziałem że to możliwe i uważam, że byłbym w stanie to zrobić. I na firewalle też sie znajdzie sposób. Ogólnie wszystkie zabezpieczenia da sie obejść i nie powiesz mi że jest inaczej.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szarlej
oczywiście spora porcja zdrowego rozsądku w uzytkowaniu neta. Myślcie, przewidujcie
Jeśli ktoś nie stosuje się do tego, to ani firewall ani antywirus nic mu praktycznie nie pomoże.

Mnie to tam osobiście obojętne czy ktoś używa czy nie, ale nie dziwie sie że innym to sie nie podoba - oni sami robia mlvl, lvl, sami się meczą, a tu przyjdzie ktoś osiągnie to samo w szybszym czasie za pomocą macro i wszyscy uważają, że jest kimś. Ja już powiedziałem swoje zdanie: dla mnie używanie botów (nie tylko tbi) to nieumiejetność grania w tibię. Taki rodzaj "grymasu".

Osobiście też obojetne mi jest czy TBI posiada jakiś "zły" kod czy nie, gdyż go nie używam i nigdy nie używałem. Próbuje Wam raczej uświadomić, że nie jest to wykluczone chociaż pewnie i tak nikt mnie nie słucha, bo moja teoria nie zgadza się z Waszą, a wiem, że tutaj niezbyt entuzjastycznie wita się "odmieńców".