Zobacz pojedynczy post
stary 09-03-2006, 13:00   #534
adrius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 02 2006

Stan: Na Emeryturze
adrius ma numer GG 5339168
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Narkoman
@ up

1. mialem palka ale to inna historia. Stwierdzilem wtedy, ze jest gupi ( tak gupi nie glupi) bo nie ma tarczy. A pozniewaz padlem 2 razy... to gralem Navusem ( mialem wtedy 13 lvl 17 mlvl)

2. gralem se navusem i stwierdzielm ze tak nudno bo male hity daje i nagle, pewna osoba o nicku: ...... ,kaze mi expic bo regulamin w gildi sie zmienia i od 30 lvl sie biora ludzie na to ja pedze na guardy 2 monki stawiam i expie nagle lag i ded. Biegne po cialo zapomnialem uh ( moja wina) i 2 dead

3. poniewaz mialem knighta ( 9 lvl 2,7 mlvl 53/53) to zaczelem nim grac i tak powstal chocapic. chociaz jak umre pare razy to wroce na yogiego bo tak jakos najlepiej sie gra palkiemm ale skile musze odrabiac. a tak pozatym lubie knightow bo sa fajni i mlvl nabije 4 to bedize git.

PS. expa traci sie 10 % chyba ze sie ma blessy. jak nie wiesz co to napisz to wyjasnie.

ps2. ja chce miec 50 + lvl to bedzie dla mnie sukces a o niczym inym nie marze, chociaz fajnie by bylo miec tak 280 lvl i 15 mlvl ( u knighta) i sd uzywac

- hello
duff~ or oxy~ or other br -hiho
- poland
duff~ or oxy~ or other br - no br

i tu leci combo z ice rapiera and sd badz magic sworda lub czegos innego i pieknie wszystko
ale to tylko marzenia

Yogi wroc odrazu na yogiego bo moze mi sie pall spodoba i bede lepszy od ciebie bo znowu mi sie chce nim grac

PS:zabilem beha palkiem

PS2:zabilem 2 dragi jesli nie wiesz przyjdz to ci film pokaze

Ostatnio edytowany przez adrius - 09-03-2006 o 13:02.
adrius jest offline