Ja wlasnie juz dosc dawno (chyba ze 3 tyg temu) zrobilem sobie female postac , ot tak dla jaj zobaczyc jak to jest. Wedlug mnie dziewczyny traktuje sie inaczej , a to zalezy kogo taka spotka. jak spotka przadnego gracza ( jak ja

) to bedzie dla niej jeszcze uprzejmiejszy niz dla chlopa. Z drugiej strony jest taki stereotyp ze dziewczyny sa krotko mowiac noobami i newbie zazwyczaj i je czesciej jakies nooby pkuja i oszukuja

. A mowie to z wlasnych doświadczen! Najbardziej mnie wlasnie wqrza jak jakies debile wyzywaja, widac ze maja po 11 lat i pewnie tak samo traktuja dziewczynki ze swojej klasy :/;/;/ żałosne ja wogle nie wiem jak mozna podejsc do dziewczyny i bez wyraznego i (czasem) słusznego powodu wyzywac ja od Ku**w i Dzi***ek. Raz mnie tak dedli. Koles podchodzi i mnie wyzywa od wyzej wymienionych rzeczownikow a ze mial 8lvl to nie ścierpialem takich obelg. Wyszlem za depo a ten mnie nawala to ja mu zaczynam oddawac a tu wyskakuje 17 lvl sorc (a ze ja bylem 14 lvl knight) to juz nie moglem nic zrobic oprocz uciekania a ze to bylo kazo to raczej nikt mi nie pomogl

((.