Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2006, 01:15   #131
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajt
Po czwarte klocek , first doom i inni mega rookstayerzy niewiem czy uda wam sie utrzymać ten dział w porządku od dawna rzeczywiście nikt nie pisał tu nic godnego uwagi , za to jest pałne postów bez sensu. (
Nic nowego prócz waszych poszukiwań (
A skad wiesz czy czegos nie znalezlismy?? Moze cos wiem, ale czy naprawde sadzisz ze bede zdradzal informacje ktore zdobywalem przez na prawde szmat czasu ludziom ktorzy tu pisza?? Masz racje ten temat juz dawno nie jest kontrolowany. Pelno tu noobow ktorzy nie wnosza nic nowego. Same plotki, domysly, historie wyssane z palca. Moze jestem samolubny ale nigdy w zyciu nie zdradze takim osoba jakichkolwiek tajemnic! Juz od dawna nie zagladam do tego forum i nic w nim nie pisze, bo jak czytam posty jakie tu przechodza to mnie skreca!
Przyjrzyj sie jaki poziom reprezentuja tutejsze tematy, ten poziom tworza ludzie. Moze dlatego nikt nie pisze tu nic nowego.
(nie wspomne o poziomie prywatnych wiadomosci ktore dostaje od niektorych ludzi. Jezeli nie odpowiedzialem na jakas wiadomosc to znaczy, ze osoba ktora to napisala musi poczekac az dorosnie, zastanowic sie jeszcze raz i ewentualnie napisac)

Pozdrowienia dla nielicznej grupki prawdziwych rookstayerow.
(Przepraszam za ton tej wypowiedzi, ale powoli mi nerwy puszczaja)

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 10-03-2006 o 01:20.
Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem