Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2006, 11:40   #229
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pivope
widze ze nastepna Panienka ma kompleksy tacy twardzi jestescie na forum podajcie swoje Nicki z thori bo zapewno
kazdy z was lize dupsko na thori a tu wyzywa itd. Lotar to ma byc nieporozumienie? :O <hahaha> hahahahahahaha ja walczylem jako 1 sorc z twi powiedzmy tak. wasz czas dobiega konca macten chyba mial error uh bota xD
Ojejku zabijesz komus ludzika w grze <placze> , to ja ci powiem w inna strone...jak taki jestes kozak na forum i w grze to daj adres...panienko . Poza kilkoma nowymi ludzmi, znam wszystkich ktorzy tu pisza i zapewniam cie ze zaden z nich nie lize ci dupska, bo maja po prostu na ciebie wy***ane .
Cytuj:
hahaha ja lize dupe? to ja pytalem czy moge do wzyckow? sam feawyn i thas pytal czy do nich dojde i napisalem im ze sie zastanowie potem se pomyslalem why nie moze na runy lao trocha naciagac ale malo dali psy ;/
Bound for Glory teraz jestes ignorowany dopuki niepodasz swojego nicku niebede gadal z jakimis opszczymurami ktorych nieznam mama mi zbrania z obcymi gadac
aaaa wiec teraz chcesz nam wmowic ze to tobie Wzycki w dupe wchodzily...buahahahahahahaha......rotfl......buah ahahahahah......a co do ignorowania Bounda to pokazujesz tylko swoja niemoc wobec rozsadnej krytyki pod twoim adresem...oj dziecko dziecko .
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Fuvi
Oj Cwany, Cwany... przechodzisz samego siebie... Kiedyś myślalem, że jesteś normalnym graczem w tibie polskiego pochodzenia, tyle, że byłeś "jakoś" wyjątkowo zdolny w nabijaniu lvli, nawet sprzedawałem Ci hmmy(moje całe zapasy). Byłeś moim przykładem, ale po tym, co piszesz na tym forum, widze że jesteś po prostu nielojalnym noobem

P.S. Jak chcesz mnie zrookować to prosze mój nick: Lee Paylong...
Myśle, że Ciebie to nie zdziwi...
Widocznie znales drugiego ownera, poza tym to nie zdolnosc w nabijaniu leveli tylko sharing.
A naprawde nabijac levele to potrafil Gorthard .
Cytuj:
heh niebede cie rokowac niemam nic do ciebie a co do lojalnosci to zawsze bylem lojalny a co do L&O mowilem ze moglem z nimi walczyc ale Leathal okazal sie Frajerem i zchakowal Elven winda.
Popatrz sobie na ottomanow oni to sa dopiero lojalni gdy bylismy w hooligans army oni byli znami doszedl do nas Drasen i oni odrazu wyszli z wojny i poszli do Wzyckow wiec niegadajcie takich farmazonow
ty lojalny ?...lol...a co do haka Elvena to kiedy dolaczales do LaO to Elven juz byl dawno po haku wiec nie probuj sie tak glupio usprawiedliwiac. Co do Ottomanow to po prostu nie lubia Drasena, wiec dlatego odeszli .
Crazy Onion jest offline   Odpowiedz z Cytatem