Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komandos Strong
i to jest wlasnie podejscie ... "nie dacie im rady bo maja duzo 100 lv ... " to co z tego ... trzeba probowac bo inaczej kazdy bedzie sie bal pozatym podoba sie wam gra na takim serverze ?? bo mi osobiscie nei i w d*pie to mam czy bede mial 64 lv i gral na innym serwerzeczy tez zostane zabity kilka razy i pojde gdzie indziej. Bo poki patriots rzadza to ja zmieniam serwer ....
|
Nie całkiem o to mi chodziło. Nie dacie im rady nie tylko dlatego że mają dużo 100lv i dużo kasy i są zgrani i... czy potrzeba więcej i?? Komandos widziałeś poprzednie "wojny" patriots vs appendix, blue ~~. Żadnego fraga ze strony aliancu patsi po prostu logowali się i w 5-6 na 1 wybijali pokolei czy to ma sens ??? mi też się nie podoba to co się dzieje na servie no ale co mam zrobić??? walczyć?? przegram i zmiana serva (szczerze to już mi by się nie chciało) wiem jestem pesymistycznie nastawiony?? nie raczej jestem realistą mierze siły na zamiary (jestem na 1-2 sd więc bym po prostu padał jak mucha)ale wbijać w to będę padał i ch.j no ale co z tego kiedy jakoś nie wierzę w jakąś open battle a pz kamping nie jest dla mnie. Chary które walczą po stronie Desperados przeważnie byli już w appendix lub w Blue~~ więc nie za bardzo mają kasę i możliwości (bo głównie całą wojnę albo się nie logowali albo pz okupowali). Przypomina mi się ocena wszystkich powstań polaków komandos z histy napewno też pamiętasz ocena powstań styczniowego, listopadowego?? Bez rozłamu w patriots lub "cudu" nic z tego nie wyjdzie. Największą szansę miało pierwsze powstanie i tak było też i teraz appendix i Blue~~ razem mogłyby z łatwością pokonać patsów byli liczniejsi i przy odrobinie szczęścia odnieśli by zwycięstwo ...ale stało się inaczej do bitwy nawet nie doszło a membersi aliancu zaczęli jeszcze płacić patsom co już wcale miaja się z celem i zdrowym rozsądkiem. Teraz jest was mniej co do organizacji nie wiem ale jeżeli ma to być powtórka z 1 powstania to...