Kiedyś tak samo jak Ty chciałem pomuc zmieniać to forum. Proponowałem różne żeczy, typu zgromadzenia wszystkich tematów zamkniętych w jednym dziale, bo jak sami widzicie jest ich coraz więcej, sugerowałem też posprzatanie działu "handel". Żadne takie "udogodnienia dla forumowiczów" niesą warte czasu jaki by trzeba poświęcić na ich przygotowanie, bo prace Administratora i Moderatorów doceniłaby jedynie garstka Forumowiczów, reszta(czyli jakieś 90%) nawet by tego niezauważyła, bo by była zbyt zajęta zaśmiecaniem nowych sub-forów. Na tym forum kiedyś można było spokojnie posiedzieć, poczytać podczas robienia runków, a teraz co drugi temat to syf. Ludzie chcą się popisać, zabłysnąć ale często przeginają, teraz ludzie robią podjarke z byle czego np. ostatnio bardzo modne stały się tematy ze zdjęciami z lurowania potworów, kiedyś też zdażały się takie tematy ale nie aż tak czesto, zresztą potwory były lurewane dla Zabawy, a teraz dzieciaki(gnebione w szkole przez silniejszych uczniów) starają się pokazać jacy to oni są potężni, a gdy forumowicze jeszcze ich zato chwalą to to ich jeszcze bardziej nakręca, a tak naprawde mimo tych ich popisów, są poprostu śmieszni. Zresztą niebede was zanudzał, wiecie jaka jest prawda, to forum schodzi na psy, i tej sytłacji niezmieni jeden Administrator i kilku Moderatorów, mogą oni próbować, ale bez pomocy innych użytkowników niemają szans. Ja na miejscu Admiego zastanowił bym się czy to ma sens?? Przecież tak naprawde to na forum jest może 100 użytkowników i dlanich wystarczyło by forum z działami "Newsy""Zdjęcia""Handel""Inne". No dobra już ponażekałem troche i powiem jedno Adminowi i Moderatorom, jesteście załagodni, o ile się nie mylę to przy zapisywaniu się do forum tibia.pl każdy użytkownik akceptuje regulamin, a w regulaminie jest wszystko opisane, więc czemu nie bedziecie surowsi, przecież skoro wiedzą czego im niewolno, to też wiedzą jakie moga być tego konsekwencje. A teraz jak patrze na ludzi co sobie nabili 1XX postów w 3-4 tygodnie dostali zato upomnienia, a teraz proszą o ich zdjęcie, to aż mnie skręca, większość użytkowników walczyła o posty uczciwie, ja na swoją liczbę postów walczyłem długo, czyba od października, i przez ten czas na miejscu mojej rangi stały trzy teksty "<<Nazwa Rangi>>"; "Poprzednio Bestmajen" i "Napalony run-maker", ehmm... niema sensu bym dalej gadał...
Poprostu do pisania na forum trzeba dorosnąc.
Nie powróciłem, zaraz wciskam
http://tibia.pl/action.php?action=logout i odchodze znowu....too many noobs.... czasami będe oglądał forum ale chyba nie na tym koncie... głupie tematy moge przeglądac bedąc zalogowany jako brat.