Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2006, 16:13   #6
Exonios
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
Imię: Exonios
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 75
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nataniel
I znowu powstaly serwery PvP.
Ja wraz z kilkoma swymi kolegami czekamy na serwer non PvP. Juz mi sie znudzilo ciagle przemieszczanie z jednego na drugi przez glupie wojny. Niewazne ilu kumpli mialem jake wsparcie od nich zawsze gdy wbilem pozadny level i gra stawala sie ciekawa musialem konczyc.Szukam chetnych do glidi a nawet do rodzinki poniewaz odrazu gdy powstana nowe serwery zakladamy glidie.
Co to ma za znaczenie na serwerze non pvp ? Ano wlasnie ma. Wspolna pomoc w questach, polowaniach oraz nowe przyjaznie ( przeciez to sie najbardziej liczy w tibi)
Ten temat jest po to by sie dowiedziec ilu chetnych jest na taki serwer i by zjednoczyc polskich graczy na nim. Pozatym jesli powstana 2 non pvp zmuwimy sie na ten sam by bylo z kim grac (a nie sami swe ...)

Wiec niech pisza ci ktozy chca zaczac gre na nowym serwerze i jesli posiadaja jakes informacje kedy moga powstac lub nawet domysly to pisac.
Pozatym jakes propozycje ?
Zapedziles sie zabardzo ziom ja zakladam rodzinke i niechce nikogo po za old good friends. Sklad gildi zwerbuje sie na new worldach jezeli kiedy kolwiek powstana.
Exonios jest offline   Odpowiedz z Cytatem