Ja ostrzegam przed sposobem ktory nie został wymieniony- mianowicie dwarf prison. Więc tak, koleś o nicku Uzzy of Astera mowi że ma BOHy na sell. Daje niską cenę 49 k (normalan 60k) więc idę z nim. On mowi ze ma je w domku w kazzo. cena niska to lece. Idzie do dwarf prison, Wchodze za nim on zamyka drzwi mowi zebym czekal i robi logout. No to mi sie nie chciało siedziec bezczynnie i nie spodziewałem sie niebezpieczeństwa wiec wszedłem sobie na swoj Ogame. Gdy włączyłem znow tibie zdażyłem zobaczyc dwa Dwarf Guardy i mojego deda
Mialem tez hacka. Koles (nick Dragano) powiedzial ze gildia do ktorej mnie przyjmie ma stronke
www.d r a g o n g u i l d.end.pl(dałem odstępy abyście sobie nie wklikneli bo tam jest trojan) ja naiwny wszedłeM... straciłem wszytskie rzeczy i całe dp i mam juz przestroge
Co do trejdowania to sprzedawalem Vamp shielda. Koles kilka razy kliknal cancel i w koncu z rozpedu sprzedałem w Vamp shielda za 5k a nie za 32 k
BĄDŹCIE OSTROŻNI I CZYTAJCIE DOKŁADNIE POSTY NA FORUM TO NIE BĘDZIECIE MUSIELI UCZYĆ SIĘ NA BŁĘDACH TAK JAK JA