Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2006, 22:34   #35
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Hahah dobre eerion, wspaniały z Ciebie analityk, ale większość ludzi czytających wie jakie mogą być powody samobójstw itd..
Po pierwsze - do drugiego rpzecinka śmierdzi mi sarkazmem i ironią.
Poza tym - magiczne słowo "ale" neguje to co zostało przed nim powiedziane
Cytuj:
więc mogłeś sobie darować tyle pisania.
Ale to zrobiłem. Masz coś przeciw?
Cytuj:
Gdybanie co by się z nim stało gdyby go nie hack'eli pozostaw sobie na dobranoc. Tyle z mojej strony do Ciebie.
Wybacz, ale:
Chłopak jak twierdzi powiesił się przez tego hacka (utracenie wszystkeigo co miał w grze). Założenie tego co pisałem co by było gdyby go nie hackneli polegało na pokazaniu tego że on najprawdopodobniej i tak wcześniej czy później by się powiesił gdyby nie zostały podjete odpowiednie srodki zapobiegawcze. Więc sam hack tlyko rpzyspieszył ten proces.

Jeszcze co do twojego wcześniejszego posta:
Owszem wina lezy dość mocno po stronie rodziców, ale leży tez po stronie chłopaka.
Mimo wszystko 14 lat to nie jest już jakieś kompletne dziecko który świat poznaje po dotyku czy smaku (o! klociek! a jak śmakuje niebieśki?)
Człowiek ma tendencje do zwalania winy na inną osobę - czasami to jest prawda, ale bardzo rzadko jest to tylko i wyłącznei wina "tej drugiej osoby"
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem