OMG....dear obsidion...popatrz...mowisz o wojnie..starej wojnie Boom vs NG...chyba nawet nie znasz powodu ktory spowodował tamtą wojne, a jezeli nie wiesz to zapytaj Kiroya

ktory po wojnie (od poczatku to bylo wiadome) powiedzial ze Yunichi zostal zabity za level. Bylo *******enie ze Katmai byl od poczatku skreslony ale taka prawda: ng zadzrocscilo im loota i lvli. Hmm Maggus to ja masz tam napisane ;]. Na wojnie wczesniejszej walczylem Berssem teraz dostalem tego chara...to chyba nie jest zadna tajemnica. Obsidion napisz mi chociaż jedną osobe ktora nie trzyma z ng, ma h lvl i zyje spokojnie (100+).... 1 NAME !!! Ludu Scorpion expił szybciej od kleytona i hunted, Yunichi wyprzedzil mannowa hunted, itp itd...wiec nie w*******aj mi bajek ze ng to kozaki ;/ bo Tartarro jest kozakiem..mowisz ze zabija low lvle jak ma zabijac hardsze skoro sam ma 50?

Nie rozumiem was... Jedno jest pewne jezeli chcesz bez problemow zyc na obsidi wyliz dupe ng = jak Mentor de'vrie czy lady szikaka :| a Kiroy byl od poczatku z ng na arcani...to dlaczego mialby miec teraz prze***ane?pfff skooro znaja sie juz tyle czasu..;/;/