Zobacz pojedynczy post
stary 11-03-2006, 18:01   #136
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

@heir of evil
Wiesz co to jest ironia? Za ubicie jakimś rodzajem broni jakiegoś potwora nie ma dodatkowych itemów. A nie wypada z niego żaden klucz bo dzisiaj go ubiłem. A jeżeli mi nie wierzysz to idź i go ubij z fista. Albo idź ubij np. rota z clubem i wooden shieldem. Może wypadnie ci MPA?
@Pan Klocek
Podpisuję się pod tobą.
@topic
Trzeba się tym zająć naprawdę, bo jak słyszę teksty typu: "Ja mam spike sowrd ale niepokarze bo nie i niepowiem drogi bo to tajemnica bo cipsoft mi kazał niemuwić hyba rze dasz mi 100k to pogadamy" to aż mnie mdli. Tak więc:
1. Za ubicie mino na skale nie ma klucza do minomaga
2. Nie ma dziury w Mino Hell do wykopania pickiem. Szukałem.
3. Nie ma tunelu z maina na rook.To by było bez sensu.
4. W Rotworm Hell nie ma dziury do ghoula.
5. W żadnym z Poison Spider Nestów nie ma klucza/dziury/dźwigni/czegoś tam jeszcze prowadzącego do minomaga, ghoula itp.
6. Przy Mino na Skale(TM) nie ma tunelu
7. Nie istnieją żadne Boots of WaterWalking
8. Latająca miotła też nie.
9. Do pokoju Toma nie znaleziono klucza.
I wreszcie
10. NIE MA, powtarzam, NIE MA klucza do młyna Willy'ego ani tunelu na Paccland.

Wszystko powyżej zostało sprawdzone i/lub potwierdzone, więc nie piszcie bzdur takich jak koleś 2 posty wyżej.
@Kshaq
Oj koleś koleś, wcale nie mówiłem że klucz do Mino Maga musi tam być. Tylko mówiłem że nie ma tam dziury. Czytaj uważnie. Tunelu z maina na rook na pewno nie ma, bo każdy mógłby wrócić na rook i sprzedawać mainowe śmieci za kosmiczne ceny. Podobno był kiedyś taki bug, ale pewny nie jestem. O miotłę chodziło mi w Tibii, a szczerze wątpię żebyś ty miał takową w domu. Tak jak te buty: Wielu graczy szukało na rooku tego latami, na mainie nawet tego nie ma (też szukali latami i nie znaleźli), więc nie gadaj bzdur. Mino na skale: potrenuję fista i pójdę go ubiję. Raz na zawsze skończą się bzdury.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)

Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 11-03-2006 o 23:01. Powód: Post niżej.
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem