Zobacz pojedynczy post
stary 22-06-2004, 12:12   #19
Gold Raven
Użytkownik Forum

Gold Raven's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów

Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
Gold Raven ma numer GG 2265742 Gold Raven ma login Tlenu gilette@tlen.pl
Domyślny

Wg mnie jeżeli ten serwis ma być ...
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Matkus
Chcemy stać się najpopularniejszym serwisem o Tibii nie tylko w Polsce, ale i na świecie.
... to jednak zrobiłbym forum które wygląda jak to z tibia.com - i to z powodu banalnego - ciekawe czy będzie wam się później chciało takie forum jak jest teraz układać działami i przenosić posty do odpowiednich działów jak byle temat np: "Tajemnice Rookgaardu" będzie miał 2000 lub wiecej tematów - fakt ... narazie niektóre działy będą puste (nie jest to pewne ale jednak tak zakładam) ale jednak im szybciej tym mniej będzie roboty z porządkowaniem forum i lepiej później całością administrować.

Co do wywalenia licznika postów - jestem za - coraz więcej użytkowników jeżeli trafia już na to forum to jedynie po to żeby zrobić 1 temat a następnie napisać 100 bezsensownych odpowiedzi lub też by wyśmiać innych.
Moja propozycja: niech moderatorzy przyznają rangi użytkownikom, for example: użytkownik działa na forum , pomaga, odpowiedzi są odpowiedziami a nie przepisaniem postu wyżej z dodaniem swojej ksywki, wie naprawde dużo o Tibii itp ... - moderator nadaje mu rangę "Wojownik", inny przykład: użytkownik w 1 czy 2 dzień po dołączeniu do forum nabija 100 bezsensownych postów i robi tematy "Język orków" który jest wałkowany poraz n-ty (100, 1000, 10000 - wybierz jedną z odpowiedzi ) moderator nadaje mu rangę: "nOOb" lub też "Super nOOb". Oczywiście istnieje możliwoś poprawy ale wątpię żeby ktokolwiek skorzystał z takich użytkowników z tej opcji (nOObem zostaje się do końca życia - pewnik z życia wzięty).
Gold Raven jest offline   Odpowiedz z Cytatem