Zobacz pojedynczy post
stary 12-03-2006, 01:43   #255
Drasen
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 02 2006

Domyślny

Dawno jush tu nie zagladalem wiec moze zaczne odpoczatku

1.Co do mojego powrotu w 1 dzien 4 fragi dla nas Osobiscie zlootowalem 24 bp uh 2 bp sd (15 z Mactena i 9 z Eaglixa) + many m walls t rings mfs ssów gfb hmmy itp. Eaglix jest chyba troszke poor gdyz padl bez blessów i w bp mial tylko 2 sd

2.Cwanish co do Ciebie nie spinaj sie ale powiem Ci swoje zdanie o Tobie ... ze po przeczytaniu Twoich postów uwazam ze robisz z Siebie kompletnego idiote i Twoja reputacja chodz i tak niewiele z niej zostalo ciagle spada.Tu znajduje sie w pewnym sensie odpowiedz na Twje pytanie czemu Feawyn nie chce Cie wziasc do gildi.

3.Ktos zapytal czy mam kompleksy w rl.Hmm przyjedz do Kołobrzegu to sie przekonasz.Nie mam na mysli "przyjedz i masz w*******" tylko pryjedz i mnie poznaj Jakos nikt kogo znam w rl nie powiedzial ze mam kompleksy a zreszta zapytaj sie Mabiego ktorego znalem tylko z Tibi a przyjechal do mnie az z Braniewa i wie jaki jestem (hrhr niezle sie wtedy za*****lem)

4.Co do tego ze ganialem Cwanisha all jush jest wyjasnine jednak nie mam zamiaru upubliczniac powodu

5.Co do nowosci zabilismy Eltrixona gdyz oficjalnie powiedzial ze chce wojny przeciwko Kung-Fu Murderfrogs Thas Vookowi i Lenkowi wiec szybko zgasilismy jego zapal I wlasnie kilka minut temu padla Ashen Malice od nas i Trivalecny + Lao zalogowalo sie zeby znowu pekowac w nocy jednak kilka osob od nas wrocilo z sobotnich imprez i po zalogowaniu sie wszyscy od nich dali loga wiec lipa z nowych fragow i new battle

6.Lotar~ fajne posty piszesz

To chyba wsztsko jesli o czyms zapomnialem powiedzcie

Ostatnio edytowany przez Drasen - 12-03-2006 o 01:46.
Drasen jest offline   Odpowiedz z Cytatem